The Pacific (2010) Serial Online Subtitrat


Actori: James Badge Dale, Joseph Mazzello, Jon Seda
An: 2010
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Pacific SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

loading...

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis The Pacific

Serialul relatează povestea reală a destinelor intercalate a trei pușcași marini – Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) și John Basilone (Jon Seda) – de-a lungul întregilor operațiuni de pe frontul din Pacific, în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial. Miniseria merge pe urmele acestor oameni și a tovarășilor lor de luptă, de la prima lor victorie înpotriva japonezilor, la Guadalcanal, până în pădurile tropicale din Cape Gloucester și fortărețele din Peleliu, de-a lungul dunelor de nisip însângerate de pe Iwo Jima și-a ororii numite Okinawa și până la triumfătoarea și deloc ușoara întoarcere acasă după declararea victoriei împotriva Japoniei.

Miniseria are la bază cărțile “Helmet for My Pillow”, de Robert Leckie și “With the Old Breed”, de Eugene B. Sledge, dar și bucăți din “Red Blood, Black Sand”, de Chuck Tatum și “China Marine”, de Eugene B. Sledge, precum și interviuri originale făcute de realizatori. Filmările pentru THE PACIFIC au avut loc în zonele Far North Queensland și Victoria din Australia, și au durat 10 luni, începând în august 2007.


Trailer The Pacific


Review The Pacific

Al 2-lea razboi mondial, desfasurarea lui in Pacific, ne este adusa de productia Spielberg/Hanks. Cu un buget impresionant, realizarea nu prea are cusururi multe. In afara de cateva sabloane patriotarde despre curajul marinilor americani si indemnurile la lupta, nu am ce comenta. Foarte bine jucat de actori cvasinecunoscuti (aici e mana lui Spielberg), scenele de razboi au o acuratete deosebita (chiar daca uneori abuzeaza in cruzime), regia foarte buna (cel mai mult mi-a placut episodul din Australia),scenariul pe masura, Pacificul va lua sigur multe premii.

Felicitari, o epopee a armatei americane cinstita cum se cuvine prin acest serial!