The Outsider (2014) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Fiica dispărută
Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Craig Fairbrass , Brian A Mille
IMDB: 4.8
Regia: Brian A Miller
Actori: Craig Fairbrass, Shannon Elizabeth, Jason Patric

In The Outsider, Lex Walker, angajat cu contract în armata britanică, află că Samantha, tânăra lui fiică plecată de mai mult timp în America, a încetat din viaţă. Când ajunge la Los Angeles şi constată că este vorba de o confuzie, porneşte o anchetă pe cont propriu pentru a o găsi.

loading...

Fairbrass joacă swaggeringly numit Lexi Walker, un veteran al armatei britanice care a acum lucrează ca un antreprenor privat pentru o firma din Afganistan. Când află că fiica sa înstrăinat, Samantha, a apărut mort în circumstanțe misterioase în Los Angeles, el imediat lovituri pe responsabilitățile sale și zboară pentru a identifica corpul ei. Dar când a trage înapoi foaia la morgă, își dă seama că femeia blondă twentysomething minciuna rece și încă înaintea lui nu este fiica lui, după toate, dar un străin.

Restul de “The Outsider” constă în Lex vexat trolling diverse baruri și Hangouts baieti rai “, ceea ce face amenințări în grosime, Cockney accentul lui. CV-ul Fairbrass “include munca de voce pe mai multe versiuni ale” Call of Duty “joc video, dar asta nu-l face mai convingător aici. Tinny, audio echoey în această afacere cu buget redus nu-l face favoruri, nici.
Lex busturi cranii de informații cu privire la locul fiicei sale și chiar trage pe unele runde impecabil plasate atunci când este necesar, dar nu suferă o zgârietură el însuși. În ciuda niciodată că a fost la Los Angeles, el navighează orasul asupra lui cu eficiență uimitoare și rapid cifrele care receptioneri la linguși, care barmani la complicații.

Obiectivul său final din filmul The Outsider, este fostul sef Samanthei, milionar Cyber ​​Karl Schuster (James Caan, slumming), care vă oferă preocupare politicos și pretinde că nu ar fi putut, eventual, cunoscut care a fost Samantha printre sutele de oameni el folosește la ridicol numit cele mai multe industrii. E șmecher, dar gros New York accentul lui il tradeaza si sugereaza el a trăit o viață-așa de greu, murdar, și faptul că el este dispus să tragă subalterni incompetent mort în biroul său fără să clipească un ochi.

Lex devine ajuta infiltrare lipicios in The Outsider, bine păzit Beverly Hills vizuina Schuster de la un,-e foame de bani chelneriță posac (Shannon Elizabeth, purtand o rochie strans si o încruntare). Ea pretinde a fi un escorta de mare preț pentru a distrage atenția Schuster astfel Lex pot strecura în și fura datele secrete dezvăluie o identitate-furt în toată lumea inel și, oh, nu contează. Totul e atât de temeinic exagerată, contează cu adevărat? Este trist spune, însă, că personajele principale feminine din “The Outsider” sunt o femeie pretinde a fi o prostituată și o femeie care poate sau nu poate fi mort.