The Other Guys (2010) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Agenții de rezervă
Regia: Adam McKay
Actori: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Derek Jeter
Anul: 2010
Gen: Crima, Comedie, Actiune
Durata: 107 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Detectivii Christopher Danson și P.K. Highsmith (Dwayne Johnson și Samuel L. Jackson) sunt cei mai răi și totodată cei mai simpatici polițiști din cartier. Ei lasă în urmă numai victime. La două birouri în spatele lor stau detectivii Allen Gamble (Will Ferrell) și Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Îi vedeți în fundalul pozelor cu Danson și Highsmith, visând cu ochii închiși. Ei nu sunt eroi – ci doar “agenții de rezervă – The Other Guys”.

Dar orice copoi își are momentele lui de glorie, așa încât Gamble și Hoitz dau pe neașteptate de un caz în aparență minor, de care nu vrea să se ocupe niciun detectiv, dar care se transformă ulterior în cea mai grozavă crimă din oraș. Asta pare a fi șansa vieții lor, dar sunt ei oare pregătiți s-o rezolve?

Ei merg la o întâlnire de investiții Ershon in filmul The Other Guys, are și să realizeze că 32 miliarde $ Ershon caută este într-adevăr vine din fondul de pensii din New York Departamentul de Poliție. Ca acestea să scape cu Ershon la apartamentul său privat, iar Ershon le spune că banii pentru fondul de pensii este deja în contul său, gata să fie transferat. Mai târziu în acea noapte, Allen și Terry în cele din urmă se împace cu cei dragi. Allen cere scuze lui Sheila cu ajutorul mamei ei, iar ea salută soțul ei înapoi. Terry din The Other Guys, isi cere scuze, de asemenea, Francine lasă mânia sa conducă viața.

Columbia Pictures prezintă o producție Gary Sanchez / Mosaic, Agenții de rezervă. În rolurile principale joacă Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan, Ray Stevenson, împreună cu Samuel L. Jackson și Dwayne Johnson. Regia îi aparține lui Adam McKay. Producția e asigurată de Will Ferrell, Adam McKay, Jimmy Miller, și Patrick Crowley. Scenariul e semnat de Adam McKay & Chris Henchy. Producătorii executivi sunt David Householter, Chris Henchy, și Kevin Messick. Imaginea e realizată de Oliver Wood. Scenografia e asigurată de Clayton Hartley. Montajul e realizat de Brent White, A.C.E., iar costumele de Carol Ramsey. Muzica a fost compusă de Jon Brion.