The One I Love (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantic
Producator(i): Justin Lader
IMDB: 7.1
Regia: Charlie McDowell
Actori: Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson

loading...

Set-up de “The One I Love”, debutul regizoral Charlie McDowell lui, in care joaca Mark Duplass și Elizabeth Moss, este umplut cu posibilitati extraordinare, toate din care sunt explorate de-a lungul filmului. Set-up, amintind de unele dintre filmele lui Hitchcock, funcționează ca un cronometru bine uns: odată ce situația începe, aceasta nu poate fi oprit. Filmul se desfășoară cu un sentiment de inevitabil, și în timp ce evenimentele sunt ciudat, nu își pierd logica lor. Există un motiv pentru “Zona Crepusculară” se face referire în scenariul lui Justin Lader lui. “Cel I Love” este o poveste de dragoste și un mister și o dramă, într-adevăr cu doar două personaje în el, personaje care sunt schite de apropiere de ființe umane, dar a jucat cu tristețe și umor de cei doi actori principali. Necunoașterea “răsucire” merge în a făcut parte din plăcerea filmului, și e suficient să spunem că nimic nu este ceea ce pare.

Ethan (Duplass) și Sophie (Moss) sunt în consilierea de cuplu pentru o varietate de motive banale: a inselat pe ei, ei nu comunica bine, ei nu mai au sex. Ei jelesc foștii lor înșiși “ireverențioasă”, sinele care “a făcut extaz la Lollapalooza.” (The One I Love) Relația lor este format acum din încercarea de a re-captura fericirea au avut în trecut, cu rezultate previzibil goale. Consilierul căsătorie (Ted Danson) sugerează că ei merg pe o “retragere” pentru week-end. El a trimis multe cupluri în acest loc și au venit toți înapoi odihnit și reînnoită. Ethan și Sophie dau nu au nimic de pierdut.

De “The One I Love” este un week-end singur într-o casă mare, veche pe o proprietate mare, complet cu o casă de oaspeți și piscină. Nu există alți clienți. Nu există nici un guru conducându-i prin exerciții de încredere. Nu există nici o Steve Carell în “Hope Springs”. Acesta este doar Ethan și Sophie, stau, explorarea motivele.