The Numbers Station (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Kasper Barfoed
Actori: Malin Akerman, John Cusack, Hannah Murray, Lucy Griffiths, Joey Ansah, Richard Brake, Malin Akerman
Anul: 2013
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 5.6

loading...

O premisă fermecător analog implică transmisii de modă veche radio și stilou și hârtie tehnici de cod rupere nu face nimic pentru a accelera pulsul în “The Numbers Station – Statia numerelor.” Condamnare a trist aspect John Cusack și un hard-de lucru Malin Akerman la aproximativ 90 minute de izolare într-un buncăr subteran slab luminat, acest thriller posomorât, spion juiceless este o afacere de-a-numerele într-adevăr, este puțin probabil să găsească o audiență cu privire la orice frecvență. Deja deschis în câteva teritorii de peste mări, imaginea eliberarea Entertainment va trece rapid la VOD urma o centrare de teatru scurt.

Ca regia de Helmer daneză Kasper Barfoed de la un scenariu prim-produs de F. Scott Frazier, “The Numbers Station – Statia numerelor” este ultimul dintr-un șir de vehicule indiferente pentru Cusack, a cărui spirit sardonic și energie comic stabilite-back să-l facă un deosebit jalnic se potrivesc pentru rolul unui asasin obosit lume-CIA care decide el offed unul civil prea multe. Când Emerson Cusack lui (probabil el dorul de transcendență?) Ezită și aproape botches o misiune, superiorului său aspru (Liam Cunningham) l îndepărtează de pe teren și a îl trimite să lucreze într-o abandonată buncăr militar american pe o porțiune singuratic de engleză rural. Împreună cu Katherine in Numbers Station (Malin Akerman), un tânăr, dornic-castor asociat care nu realizează adevărata natură a funcționării lor, Emerson este responsabil de difuzare a programelor de codificat missives CIA prin intermediul undelor radio – o formă nedetectabil de comunicare, care a fost conceput în timpul al doilea război mondial și, ca filmul insistă de la început, este încă în uz astăzi. Dar Emerson de pauză din domeniul curând revine într-o altă misiune de viață și de moarte, ca baietii rai-inarmati arma de proveniență neclară intra compusului și transmite o serie de mesaje cu implicații potențial catastrofale.

Rămas singur în compusul cu o gravă criză se profilează, Emerson și Katherine trebuie să încerce să spargă codul și invers mesajele corupte. Configurare deoparte, cu toate acestea, realizatorii nu par deosebit de interesat în intrand in trucuri și secrete de criptare și decriptare, pierzând privitorul în schimb într-un talmeș-balmeș destul de înspăimântătoare, dar energic neinteresant de flashback-uri, schimburi de focuri, explozii și scene schije de indepartare. Acestea sunt de preferat in Numbers Station, totuși, să recurente dileme morale Emerson asupra sau nu să lase colegul său neavizat deveni daune colaterale, construirea de revelația uimitoare care spionaj este o afacere brutal, cu sânge rece. “Ei ne rupe, stii? Ei ne fac în oameni suntem, nu, “un alt parere operative târziu în cadrul procedurii, prin care indică oricine înclinați să acorde o atenție va fi ajuns de mult mesajul.

Ancorarea la Numbers Station este destul de pachet de producție solid, proiectare productie-ciment grele Ged Clarke și scor pulsing Paul Leonard Morgan facă tot ce pot să te îmbraci un script care, cu ei izolat două caractere focus și împrejurimi rudimentare, ar fi lucrat mai bine pe scena in The Numbers Station – Statia numerelor.