The Monkey King (2014) Film Online Subtitrat

Titlu original: Xi you ji: Da nao tian gong
Gen: Actiune, Aventura, Familie
Producator(i): Kam-Yuen Szeto, Edmond Wong
IMDB: 4.7
Regia: Pou-Soi Cheang
Actori: Donnie Yen, Yun-Fat Chow, Aaron Kwok

Mai mult de trei ani în devenire, și ușor predarea cinematografic cel mai ambițios încă din 16-lea epic chinez Wu Cheng’en de “Călătorie spre Vest,” “The Monkey King în 3D” cu toate acestea, nu se poate compara cu rafinamentul tehnic sau naratiunii Smarts de omologii săi de la Hollywood. Hong Kong Helmer Soi Cheang infuzeaza o, narațiune bazată pe acțiune simplistă cu energie inepuizabilă, dar se așteaptă o mai mare fler stilistică și substanțe de pe Helmer veteran din spatele “Autostrada” și “Dog Bites Dog.” Totuși, acest CG aglomerat fantezie epic va mai face bine dacă comercializat ca de divertisment de familie; deschidere pe mai multe ecrane Imax la domiciliu, este deja de așteptat să rupă Anul Nou Chinezesc BO înregistrări.

Telespectatorii chinezi vor fi obligați să compare “The Monkey King”, cu Stephen Chow recenta “Călătorie spre Vest: cuceri demoni”; în timp ce filmul completat golurile din viața timpurie a lui Xuanzang, acesta urmareste drumul care a dus Monkey pentru a deveni ucenic călugărului. Desigur, umorul Chow și instinctele strălucit subversive sunt inimitabil, dar colaborarea a patru cărturari aici a produs totuși un scenariu superficial, minor care joacă ca “Călătorie spre Vest pentru incepatori,” cu personaje granita-carton.

loading...

Pic începe în treapta înaltă cu un război gazon apocaliptic între zeitățile și demonii, pronunțată în șase minute de non-stop, “Transformers” haos stil în care ambele părți par mai puțin intenția de a învins reciproc, pur și simplu zdrobitor decât arhitectura din jur pentru a ceresc țăndări. Zeitățile prevalează, condus de Jade Emperor (Chow Yun-grăsime), a cărui soră, Printesa de Fier Fan (Joe Chen), pledează pentru viața liderului rebel Bull Demon Regelui (Aaron Kwok), pe care îl iubește. Cuplul este alungat, împreună cu întregul trib demon, pentru a Flaming Mountain din The Monkey King.

Sarcina de reconstrucție postbelică cade pe umerii zeița Nuwa (Zhang Zilin), care renunță la propriul organism pentru a umple fisurile în întinderea (The Monkey King). Ce a mai rămas din ei după aceea este o substanță de culoare roz, Kryptonite-ish care cade pe Pământ și permite geneza unui embrion primat. Și astfel se naște Monkey.

În timp ce trăiesc în interiorul bule lui in filme online The Monkey King, Maimuta copil este împrietenit cu o vulpe Snowy. Când va crește (în prezent de Donnie Yen), el a re-întâlnește vulpea în formă de A, fată drăguță îmbrăcat-blană, Ruxue (Xia Zitong). Acestea se încadrează în dragoste, îngemăneze cozi ca într-un vechi desen animat Disney, fericire fara sa stie ca Bull are alte planuri pentru ei în sistemul său de a relua Palatul Ceresc. Între timp, Zeita de Mercy (Kelly Chen) trimite maestru taoist Puti (Hai Yitian) pentru a fi mentor Monkey și învață-l magie. Din păcate, Puti nu este de mult o disciplina, și elevul său, numit acum Sun Wukong, devine obraznic decât oricând.