The Midwife (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Kätilö
Regia: Antti Jokinen
Actori: Krista Kosonen, Lauri Tilkanen, Pirkka-Pekka Petelius
Anul: 2015
Gen: Drama, Romantice, Razboi
Durata: 119 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

În prezent in filme online The Midwife, de rupere recorduri de box-office pe plan intern, blockbuster-ul en-titre din Finlanda este o poveste de dragoste-acțiune grele generos bazat pe un best-seller 2011 de către autorul locală Katja Kettu. Moașa are loc în timpul așa-numitul “Războiul Laponiei”, când forțele naziste s-au retras din Arctica finlandeze, în etapele finale ale al doilea război mondial. Regizorul este Antti J. Jokinen, ale căror credite includ 2011 Hillary Swank psiho-thriller Resident și Finlanda, 2012, nominalizat la Oscar Epurării, precum și videoclipuri muzicale pentru place de Will Smith, Shania Twain, Kelly Clarkson si Celine Dion.

Atât o rezistență și o slăbiciune, stilul vizual rumen Jokinen tinde să overglamorize chestiune dificilă subiect, de cotitură pentru crime de război chiar și într-un fel de genocid de lucios, trage moda sexy. Imaginează-ți Lista lui Schindler regizat de Michael Bay. Toate la fel, acest lucru este un frumos potboiler vechi de școală cu teme universale, suficient conduce atractive și vizuale somptuoase să călătorească în afara Finlandei din The Midwife, bazându-se pe succesul internațional larg al cărții. A fost prezentat la Festivalul International de Film de la Helsinki săptămâna trecută, moașa face apel la Busan și Roma, în octombrie, înainte de a face debutul S.U.A. la AFM, în noiembrie.

loading...

Poreclit “Wildeye,” Helena (Purjare co-star Krisa Kosonen) este o moasa tânăr cu sânge fierbinte care trăiesc în nordul îndepărtat al Finlandei în 1944. Al ei este o existență singur, aspru dominată de sărăcie rurală, superstiție păgână și ocupația aplicată de germană trupe in The Midwife, care au co-optat finlandezii ca aliați incomod în lupta lor sortite împotriva Rusiei Sovietice. Foame de pasiune și de evacuare, viața Helena ia o întorsătură dramatică atunci când ea cade Johannes (Lauri Tilkanen), un ofițer german-finlandez frumos, cu loialități divizate și, poate, mai important, pomeții killer.

Izbutind o cale de urmat Johannes la cele mai recente postarea sa de nominalizeze ca asistentă medicală în lagărul Titovka, Helena se transformă inițial un ochi orb, atât pentru palmares militar umbrit noul ei iubit și la experimentele medicale sinistre se desfasoara intr-un salon special numit ” The Midwife”. Dar un conflict apare în curând cu comandantul lagărului, Gödel (Tommi Korpela), un sadică inuman cu desene sexuale de ruinare pe Helena. Pe măsură ce înaintarea rușilor și înfrângerea militară inevitabilă războaie de țesut pentru germani, lagărul devine o închisoare infernală plină de paranoia disperată și sacrificare ocazional. Tineri îndrăgostiți se confruntă brusc amenințare serioasă, nu doar pentru romantismul lor în curs de formare, ci la viața din filmul The Midwife.