The Matrix (1999) Film Online Subtitrat


Regia: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Actori: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Belinda McClory, Paul Goddard, Hugo Weaving
Anul: 1999
Gen: SF, Actiune
Durata: 136 minute
IMDB: 8.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Matrix

Exista doua lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, și cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă este Matrix.

Neo (Keanu Reeves) încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în șoaptă, lume misterioasă și plină de necunoscut. Dar ce este Matrix? Neo crede că Morpheus (Laurence Fishburne), o persoană pe care o cunoaște doar din povești, un tip pe care nu-l prinzi niciodată. Considerat în același timp cel mai periculos bărbat în viață, poate să-i dea acest raspuns. Dar adevărul pe care Neo îl află este mult peste așteptări. Iar viața lui nu va mai fi la fel.

Fiecare generatie cu basmul ei. Copiii anilor ’70 si ’80 au crescut cu aventurile lui Luke Skywalker. Printesei Leia, Han Solo, Obi Wn Kenobi si, of course, Darth Vader, mai pe scurt “Star wars”. Raman amintiri nepieritoare salile de cinematograf pline pana la refuz in care lumea imaginata de George Lucas era urmarita cu sufletul la gura…

Generatia-internet a inceputului de mileniu trei are alti eroi: Neo, Morpheus si Trinity. Cu un barbat de culoare alba, unul de culoare neagra si o femeie ca sa fim politically correct. Cu lumea computerelor care acapareaza cam totul, asa cum se intampla tot mai des si in realitate. Stravezii apropouri mitologice si religioase. Cu efecte speciale multiple adaptate vremurilor, parca si cu ceva mai putin suflet… “The Matrix” e basmul unei generatii. Si e o reusita!


Trailer The Matrix