The Master (2012) film online subtitrat

Regia: Paul Thomas Anderson
Actori: Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Joaquin Phoenix
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 144 minute
IMDB: 7.1

loading...

Paul Thomas Anderson “The Master” este fabulos bine a acționat și artizanale, dar când am ajunge pentru ea, mâna mea se închide pe aer. Ea are bogat material și nu este clar ce se crede despre el. Acesta are două spectacole de Oscar calibru, dar nu se vor conecta? Caracterul său titlu este transparent inspirat de L. Ron Hubbard, fondatorul Scientologiei, dar sidesteps orice viziune fermă a religiei cult în sine – sau ceea ce a crescut în

Caracterul Hubbard, numit Lancaster Dodd și jucat de Philip Seymour Hoffman, nu este într-adevăr chiar filmului cel mai important. Facturare top se duce la un aderent alcoolică de Master numit Freddie Quell – jucat de Joaquin Phoenix, care în unele privințe pare să curgă din persona bizar el a creat în timpul colaps sale, sau orice ar fi fost, în urmă cu doi ani.

Acest Freddie Quell are un gust nefiresc și periculoase pentru bautura in toate formele. Filmul The Master se deschide cu el la bordul unei nave US Navy în Pacific la fel se încheie al doilea război mondial. Ca știri de pace vine la radio, el deja a făcut planurile sale. El merge direct sub punte și începe drenarea de combustibil de la o torpilă. În timpul filmului, el va crea, de asemenea, preparate din diluant de vopsea, de apă de nucă de cocos, și ceva de la un cabinet de medicina – Lysol, poate. După ce a servește un cocktail potential letal pentru un lucrător migrant într-un câmp de varza California, el se grăbește să San Francisco si stows departe la bordul unui iaht maritim.