The Man Who Knew Infinity (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Matt Brown
Actori: Dev Patel, Jeremy Irons, Malcolm Sinclair
An: 2015
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Man Who Knew Infinity

The Man Who Knew Infinity este un film britanic biografic-dramă bazat pe cartea cu același nume publicată în anul 1991 de autorul Robert Kanigel. Protagonistul filmului este actorul Dev Patel, care îl interpretează pe Srinivasa Ramanujan, un matematician care după ce a crescut în sărăcie în Madras, India, reușește să fie admis la Universitatea Cambridge în timpul Primului Război Mondial. Sub îndrumarea profesorului său, G. H. Hardy (interpretat de Jeremy Irons), el devine un pionier al teoriilor matematice și unul dintre cei mai mari matematicieni ai secolului al XX-lea.


Trailer The Man Who Knew Infinity


Review The Man Who Knew Infinity

Înainte de a lui Albert Einstein nu a existat Srinivasa Ramanujan. Un fapt mai puțin cunoscut în afara Indiei și comunității academice, și tocmai de aceea această poveste a trebuit să fie spus. Omul care știa Infinity servește ca un film biografic din spatele vieții și timpurile lui Ramanujan. Un matematician indian autodidact, care unii spun ar putea descifra tesatura foarte existenta. Este un film pregnant în la fel de mult ca un roller coaster emoțional. Ci o poveste extraordinară a spus aproape un secol după moartea timpurie și tragică a lui Ramanujan în 1920.

Asta deoarece Ramanujan a fost nu numai un geniu matematic cu vârsta de 11 ani, sau că el ar putea calcula mental permutări complexe într-o fracțiune de secundă. Dar faptul că, la apogeul puterii sale, nu mulți ar putea înțelege geniul lui. Nici măcar savanții de la Cambridge, care l-au ales ca membru al Societății Regale și. De asemenea, un membru al Colegiului Trinity – realizări monumentale pentru un indian cu nici o pregătire formală în matematică. Pe baza acestei poveste adevărată și adaptat dintr-o carte din 1991 cu același nume. Scenaristul / regizorul Matthew Brown începe filmul în 1914 Madras.