The Man in 3B (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Trey Haley
Actori: Lamman Rucker, Christian Keyes, Brely Evans
An: 2015
Gen: Mister
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis The Man in 3B

Daryl Graham (Lamman Rucker) tocmai s-a mutat într-un apartament din Jamaica, Queens, iar vecinii lui nu se pot opri din a discuta despre el.


Trailer The Man in 3B


Review The Man in 3B

Mă așteptam la un mister de crimă din descriere. Apoi, de îndată ce filmul se aprinde. Am dat seama că era una dintre acele filme urbane care mă uit la bounceTV noaptea târziu în timp ce încerca să ațipesc. Aceasta nu este o insultă la acele filme ca unele dintre ele sunt foarte bune. Dar acest film a fost pur și simplu într-adevăr rău.

În efortul său de a fi creativ cu povestea sa, dor de marca cu o marjă largă. Filmul a fost despre un om în mișcare într-un apartament complex. Queens și într-adevăr shake-up viața tuturor care trăiesc acolo. Încercarea de a fi inventiv cu narativ. A făcut doar filmul se simt inconsistente, ca au existat părți lipsă și lacune am ratat.

Nu că într-adevăr contează. Am văzut cele mai multe dintre membrii acestui ansamblu exprimate în alte filme. Inclusiv alte drame urbane, și a văzut-le face o treabă mai bună cu care acționează. Cred că a fost pur și simplu prea mult se întâmplă în film și a fost manipulat grav.

Nu am vazut nici un promotii pentru acest film înainte de a merge în ea, așa că am avut așteptări reale pentru ea. Am cunoscut odată filmul a început totuși că va fi rău. Aș putea spune filmul a avut destul de un buget redus și onest povestea a fost pur și simplu nu că o mare și un pic previzibil. Personajele nu au fost atât de bine dezvoltate și per total a fost pur și simplu oribil.