The Making of the Mob New York (2015) Serial Online Subtitrat


Actori: Rich Graff, Ian Bell, Evan Boymel, Rick Borgia, Stelio Savante, Taylor M. Graham, Raffaela Perra
An: 2015
Gen: Seriale Online, Crima, Istorice
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Making of the Mob New York SEZONUL 1 Online:


S01E01 (lucram la subtitrare):

S01E02 (lucram la subtitrare):

S01E03 (lucram la subtitrare):

S01E04 (lucram la subtitrare):

S01E05 (lucram la subtitrare):

S01E06 (lucram la subtitrare):

S01E07 (lucram la subtitrare):

S01E08 (lucram la subtitrare):


Sinopsis The Making of the Mob New York

Un serial cu adevarat tare ! Tare singeros .. .tare serios … tare bine scris si jucat ! Cum altfel poate fi realizat un serial despre mafie si mafioti decit in stilul clasic … aproape documentar.

In mare parte serialul se bazeaza pe romanul “The Last Testament of Lucky Luciano” presupus a fi scris dupa jurnalul acestuia desi ipoteza ca un cap mafiot sa tina un jurnal e cam exagerata si prin urmare controversata ! Firul narativ ne poarta pe parcursul a 50 de ani de dezvoltare ( daca poate fi vorba desprea asa ceva ) a mafiei New York-eze avind in centru numele sonore si emblematice ale celor care au creat adevarate familii ( a se citi clanuri ) de temut : Charles Lucky Luciano, Meyer Lansky sau Benjamin Siegel si Frank Costello.


Trailer The Making of the Mob New York


Review The Making of the Mob New York

In rolurile principale Rich Graff ca Lucky Luciano Ian Bell ca Meyer Lansky, Anthony DiCarlo ca Frank Costello, Jonathan C. Stewart ca Benjamin ‘Bugsy’ Siegel . Fara a avea nume sonore pe generic miniseria te introduce inca din primul episod in atmosfera acelor ani tulburi si violenti in care dreptatea se facea cu pumnul si pistolul. Poate pentru multa lume mafia inseamna droguri, dar anii de inceput au fost in perioada prohibitiei deci avind in centru traficul de alcool. Indiferent care era miza scopul final era totusi acapararea de teritorii si suprematia.

Desi, pe parcursul actiunii apar unele inadvertente ( cum ar fi aceea ca Luciano nu si-a inceput ” cariera ” prin a lucra pentru Masseria ), istoria mafiei este atit de incilcita incit nu ne putem poticni in citeva amanunte sau daca o facem trebuie sa acceptam ca nu e un documentar ci doar creat in maniera unuia.

Exista o vorba din popor care spune cam asa : nu ma intreba cine-am fost … uita-te ce-am ajuns ! Cam asta ar fi esenta ascensiunii mafiei, calcind pe cadavre, dar avind principii … cam greu de digerat ca psihologie de viata, dar supravietuind pina in zilele noastre .