The Making of the Mob Chicago (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Christopher Valente, Jason Fitch, Owen Black
An: 2016
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Making of the Mob Chicago SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis The Making of the Mob Chicago

Urmăriți povestea The Making of the Mob Chicago lui Al Capone, de la început la New York și mutarea lui la Chicago ca să urmeze și să se alăture lui Johnny Torrio.


Trailer The Making of the Mob Chicago


Review The Making of the Mob Chicago

O viitoare AMC docudrama despre Chicago Outfit este de așteptat să cronica ascensiunea și căderea regretatului gangster Al Capone și povestea urmașilor săi.

Într-un clip postat joi de Entertainment Weekly, un tânăr Capone ocoleste de poliție ca el ofera seful bandei Johnny Torrio o parte din banii lui.

Seria de opt episoade, setat la premiera 21 11 iulie este programată să facilitate scene dramatice, imagini de arhivă și interviuri cu istorici și autori. Capone, care a murit în 1947, la vârsta de 48 de ani, a câștigat faima în timpul erei Interdicție.

Seria Chicago este cea de a doua tranșă în “Making of Mob” franciza. O ediție din New York a difuzat anul trecut pe AMC.

“Am avut o experiență uimitoare cu AMC pe” Making of Mob: New York “și pentru a obține pentru a explora un al doilea sezon concentrându-se pe Al Capone si Chicago este un vis”, a declarat producatorul executiv Stephen David, presedintele lui Ștefan David divertisment, care a produs, de asemenea, prima tranșă.

“Efectuarea de mafie” a fost un interpret de echilibru în zilele de luni pentru AMC această vară. Prin intermediul a șase episoade în estimările Nielsen “plus 3 viu”. Aceasta medie un rating de 0.41 la adulți 18-49, un rating de 0.52 la adulți și de 25-54 milioane de telespectatori 1,52 generale.