The Lord of the Rings The Two Towers (2002) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Stăpânul inelelor Cele două turnuri
Regia: Peter Jackson
Actori: Calum Gittins, Sean Astin, Brad Dourif, Billy Boyd, Bruce Hopkins
Anul: 2002
Gen: Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 8.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Lord of the Rings The Two Towers

“Stăpânul Inelelor: Cele două turnuri”, filmul central al lui Peter Jackson din trilogie. O aventură a binelui împotriva răului plasată într-un timp al incertitudinilor, în ținutul Pământurilor de Mijloc. A cărui premieră mondiala avut loc în 18 decembrie 2002.

Trilogia reprezintă o realizare fără precedent, cele trei filme au fost realizate simultan în timpul unui an si jumătate de productie. Primul film din trilogie, “Stăpânul Inelelor: Frăția Inelului”, a fost lansat în 19 decembrie 2001. Si a realizat peste 860 de milioane de dolari în întreaga lume. Filmul a fost nominalizat la 13 premii Oscar, mai mult decât oricare film lansat în acel an. Si a câștigat patru premii Oscar, incluzând premiul pentru “cele mai bune efecte vizuale”.

La sfârșitul părții întâi, datorită morții lui Boromir (Sean Bean) și căderii lui Gandalf într-o grotă din Khazad, membrii frătiei sunt forțați să se despartă.
“Stăpânul Inelelor: Cele două turnuri”, începe pe dealurile din Emyn Muil, unde hobbitul rătăcit, Frodo (Elijah Wood) și Sam (Sean Astin) descoperă că au fost urmăriți de misteriosul Gollum (Andy Serkis). O creatură abilă care era el însuși atras de Inel, Gollum promite să-i conducă la Porțile Negre din Mordor, dacă ei îl vor elibera. Sam nu are încredere în noul tovarăș, dar lui Frodo îi este milă de Gollum.

Traversând Pământul din Mijloc, Aragorn (Viggo Mortensen), arcașul elf Legolas (Orlando Bloom) și piticul Gimli (John Rhys-Davis) ajung la regatul asediat al lui Rohan, al cărui fost mare rege Theoden (Bernard Hill) căzuse sub influența malefică a lui Saruman, prin intermediul spionului său, sinistrul Wormtongue (Brad Dourif). Eowyn (Miranda Otto), nepoata regelui, recunoaște un conducător în războinicul Aragorn. Crezând că își va găsi singur calea spre ea.


Trailer The Lord of the Rings The Two Towers