The Lobster (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Romantice, SF
Scenariu: Yorgos Lanthimos, Efthymis Filippou
IMDB Rating: 7,7
Regizor(i): Yorgos Lanthimos
Actori: Rachel Weisz, Léa Seydoux, John C. Reilly, Colin Farrell, Ben Whishaw

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Pentru orice alte specii, oamenii sunt creaturi amuzante. The Lobster ia relațiile noastre incomode și le plasează sub control. Al treilea film Yorgos Lanthimos, în urma Canin si Rhône, forțează inițial să alegeți între o viață de companie sau on-the run-unicitatea. Hotelul ciudat că oferă posibilitatea de a un partener stabilește o narațiune suprarealist, și privim întreaga întreprindere cu suspiciune de comedie. Cu normele sale ridicole și personaje incomode, ele sunt străini pentru noi. Dar ceea ce Burrows adânc în film este o auto-constientizare care se conectează la toate viețile noastre. Propriile noastre vânători de parteneriat (imaginați-vă un club de noapte narat de David Attenborough). Lipsa noastră de speranță și disperare pentru compania în această existență singuratică. Homar ia bucurie în tăcerile incomode și dialog pipernicit în timp ce cu încredere extinde cu privire la întrebările ridicate în filmele The Lobster anterioare Lanthimos “. Ambiguu, revigorant unic și un starter conversație interesantă, homarul este unul să-și încheie Cleste mici în jurul.

David (Colin Farrell), a împărțit de soția sa. Ca anticipat, el este trimis la o adâncime de hotel în pădure. Nori zăpușeală aduna și nuanțe grele soluționa pe teren ca o ceață de vis. Ne-a spus (de către manageri de hotel, jucat de Olivia Colman), care are 45 de zile David a găsi un partener sau o să se transforme într-un homar (alegerea sa preferata de animale – “toata lumea alege câini” ni se spune) . Ca în fiecare zi contează în jos, cu zumzetul unui mic dejun ceas cu alarmă dimineața de semnalizare in The Lobster, David face treptat prieteni fiecare luptă să facă față presiunilor de a se stabili. David se întâlnește femei (Ashley Jensen), care mai degrabă s-ar ucide decât transforma într-un animal. El se întâlnește bărbați (Ben Whishaw) care va sparge capul pe un dulap pentru a se asigura că sunt compatibile cu alții. El întâlnește un alt bărbat (John C. Reilly), care a pedepsit după dovedit a fi masturbeaza. E doar absolute: esti homosexual sau heterosexual? Esti confortabil singur sau cauți companie? Singura zona gri este în afara, ca vremea este permanent abătut in The Lobster.

Frumusețea The Lobster este întrebările interesante se cere de la noi. David nu este nimic special și pur și simplu întreabă ce să facă în continuare. El vrea să fie de conținut, el doar nu știe cum. El va încerca dans. El va încerca fotografiați un singuratic-poartă hanorac (o activitate seara pe Maison Singlefolk). El va încerca chiar unirea cu cea fără inimă, până lipsa ei de inima dezvăluie partea sa urât. David este omul rupt care se luptă pentru a se potrivi în. A avut o experiență gay în facultate, dar, de normele hoteluri, trebuie să se definească ca heterosexual. Breaking filmul în două jumătăți distincte, experiența sa în ambele companion-hotel și proscris-clan (condus de Léa Seydoux și inclusiv Michael Smiley) este plină de nesiguranță și teamă. Așteptările sunt false și-norme sociale, eronate.

Lanthimos “direcție pacient contrastează natura cu orașul urban aspru și îmbătrânire decor de hotel. Potrivit si frumos a avut loc la îmbrăcămintea strâmtă, cu tocuri bolnavi pe corp (și pantaloni de disconfort), David și “femeie de scurtă reperate” (Rachel Weisz), in The Lobster, mers pe jos pe drumuri izolate, din mediul rural. Acest conflict între modernitate și lipsa noastră de legătură cu sălbăticie este clar. Copaci înalți ajunge la cer, domina cadrul ca bare pe o celulă de închisoare. Bărbații și femeile sunt prinse de reguli asumate. În hotel, spectacole interpreteze solo și duo scenarii. Această apreciere a dependenței noastre asupra altora este ridicol in The Lobster. Dar căsătoriile rupe în jos din cauza o nevoie de independență. Relatii pe termen lung sunt adesea falsificate pe minciuni. Oamenii aleg să se înșele în mod activ.

Când începe The Lobster, o femeie conduce prin ploaie. Ea iese și șutează o capră. Viața ei se mișcă rapid, cu nici o claritate cu privire la cazul în care ea este de gând. Vremea este dur, dar încetarea animalul este singurul scop în vedere. Puteți fi fericit pe cont propriu sau puteți fi fericit cu cineva. De asemenea, puteți accepta, deși antipatie, starea curentă. E o lume ciudata in care traim, iar elementele suprarealiste de homar va face să râzi, dar nu există un adevăr de tăiere sub suprafata. Între siruri Herrman pasă și ritualuri de dans ciudate, homarul este o poveste de dragoste ofertă care cere delicat întrebări, dar lasă răspunsurile suspendate. Poate ești fericit. Poate homarul spune altfel in The Lobster.