The Lego Batman Movie (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Chris McKay
Actori: Jenny Slate, Rosario Dawson, Ralph Fiennes
An: 2017
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Lego Batman Movie

În comedia animată “The LEGO Batman Movie” Bruce Wayne trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiețelul pe care l-a adoptat.

loading...

Nu cu mult timp în urmă, ideea unui film “bazat pe” jucariile sale păreau prea prost pentru cuvinte. Dar apoi Lego Filmul a adunat aproape 470 milioane $ in timp ce ne-a face toate rădăcină pentru cărămizi din plastic. Si joacă “Totul este minunat” pe repeat fără sfârșit. Luând indiciu, Warner Bros este chiar scufundări cu un univers de filme Lego derivate. Incepând cu acest spin-off, care aduce înapoi pe Will Arnett ca Gotham Caped Crusader. El sa alăturat printr-o distributie intrigant, care include sale Arrested Development castmate Michael Cera Robin. Zach Galifianakis Joker, și Mariah Carey ca primar și cu Lego Film de animație co-regizorul Chris McKay. LLa bord cârma filmului dintr-un scenariu de Abraham Lincoln: Vampire Hunter director Seth Grahame-Smith, suntem siguri ca o multime de imbecilitate inspirat așteaptă.

Jenny Slate sa nascut pe 25 martie 1982 in Milton, Massachusetts, Statele Unite ale Americii ca Jenny Sarah Slate. Ea este o actriță și scriitor, cunoscut pentru Zootopia (2016), The Secret Life of Animale de companie (2016) și Copilului Evidentă (2014). Ea a fost căsătorită cu Dean Fleischer-Camp începând cu 15 septembrie 2012.

Această actriță uimitoare și plină de resurse a fost în primul rând un jucător de film până acum. Doar recent a fost ea însăși deschiderea de până mai mult pentru a face televiziune (seria Gemini Division (2008), care a executiv-produs), și animat voice-over. Talentul centru de putere Dawson iese în evidență cel mai mult in filmare edgy, urban, care datează din 1995, când ea a fost doar șaisprezece ani.


Trailer The Lego Batman Movie