The League of Extraordinary Gentlemen (2003) Film Online Subtitrat

Regia: Stephen Norrington
Actori: Sean Connery, Peta Wilson, Richard Roxburgh, Naseeruddin Shah, Tony Curran, Stuart Townsend, Shane West, Jason Flemyng
Anul: 2003
Gen: Fantezie, Aventura, Actiune
Durata: 110 minute
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Și totuși, totul începe asa ca pe roate. Un emisar din Marea Britanie ajunge la un club privat din Kenya, circa 1899, pentru a invita legendarul aventurier Allan Quatermain (Sean Connery) pentru a ajuta Guvernul Majestății Sale în evitarea unui război mondial. Raufacatori au folosit un rezervor pentru a sparge în Banca Angliei și au provocat mari distrugeri în Germania, iar fiecare țară dă vina pe celălalt in filme online The League of Extraordinary Gentlemen. Quartermain la început refuză să ajute, dar devine deranjat atunci când oamenii blindate cu puști automate invada clubul și să încerce să-l omoare pe toți.

Quartermain și prietenii sunt capabili să le trimită cu unele cap-tăbăcirea, câteva drepturi la maxilarului și skewering pe corn de animal, și apoi se duce la Londra pentru a participa la o întâlnire numit de un maestru spion pe nume – ei bine, el numit M , desigur in The League of Extraordinary Gentlemen.

loading...

De asemenea, asamblate prin M sunt figuri legendare precum căpitanul Nemo (Naseeruddin Shah), care și-a retras din piraterie; Mina Harker (Peta Wilson), care a fost implicat în această afacere murdară Dracula; Rodney Skinner (Tony Curran), care este Omul Invizibil; Dorian Gray (Stuart Townsend), care in The League of Extraordinary Gentlemen, Quartermain observă, pare că lipsește o imagine; Tom Sawyer (Shane West), care lucrează ca agent pentru guvernul SUA, si Dr. Henry Jekyll (Jason Flemyng), al cărui alter ego-ul este Mr. Hyde.

Acești membri ai echipei au abilități inimaginabil de autori care le-au creat. Noi nu suntem prea surprinși să descopere că Mina Harker este un vampir nemuritor, din moment ce ea a avut acele răni în gât ultima dată când am văzut-o, dar mă întreb dacă Oscar Wilde știa că Dorian Gray a fost, de asemenea in The League of Extraordinary Gentlemen, nemuritor și nu poate muri (sau să fie ucis), atâta timp cât el nu vede portretul lui!; la un moment dat, un agent inamic îl perforează cu gloanțe și el vine zâmbind. Robert Louis Stevenson Mr. Hyde a fost de aproximativ aceeași mărime ca și Dr. Jekyll, dar aici Hyde se extinde într-o creatură abia mai mică decât Hulk, și devine pantalonii de același croitor, din moment ce se extind dreapta, împreună cu el, în timp ce cămașa este ruptă în bucăți. Hyde arata uncannily ca versiunea WWE Fat Bastard din The League of Extraordinary Gentlemen.