The Last Kingdom (2015) Serial Online Subtitrat


Actori: Alexander Dreymon, Ian Hart, David Dawson
An: 2015
Gen: Seriale Online, Actiune, Istorice, Romantice
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Last Kingdom SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

The Last Kingdom SEZONUL 2 Online apare in 2017Sinopsis The Last Kingdom

Serialul ”The Last Kingdom” ne dezvăluie un punct de cotitură din istoria Angliei. Regele Alfred luptă împotriva ocupanților păgîni, care ocupaseră teritoriile engleze de ceva timp. Numai regatul Wessex mai putea opune o oarecare rezistență în fața ocupanților danezi. Ne este reprezentată o luptă atît la nivel strategic și ideologic, cît și la nivel religios. Cultura Angliei creștine se ciocnește de cea a Daniei păgîne.

Toată acțiunea acestui serial este strîns legată de personajul lui Utred, care de mic copil devenise prizonierul danezilor. Însă personajul chiar dacă practic a crescut în tabăra adversă, mereu a simțit că în vene îi curge sînge saxon. Tînărul a fost educat ca un adevărat viking, însă acum trebuie să aleaga de partea cui va fi. De partea cui va lupta?

Atât cărțile lui Bernard Cornwell cât și seria BBC descrie raidurile vikingilor în ținuturilor anglo-saxone, care astăzi alcătuiesc Marea Britanie. În secolul al IX lea , marele regatul Wessex a fost condus de regele Alfred cel Mare, responsabil pentru unificarea Angliei. A fost singura împărăția ce a rezistat atacurilor nordice. Personajul principal, Uhtred este un personaj fictiv, dar care a fost inspirat după unul din strămoșii scriitorului, așa cum a declarat Bernard Cornwell. Prin ochii lui Uhtred vedem acest război. Ochii lui Uhtred sunt ochii noștri și așa ne formăm propria opinie. Acum suntem alături de saxoni acum cu danezii… Este dificil să alegem o parte atunci când înțelegem atât motivele, cât și ambițiile și aspirațiile fiecărei părți.


Trailer The Last Kingdom