The Lady Without Camelias – La signora senza camelie (1953) film online subtitrat

Alt titlu: La signora senza camelie
Regia: Michelangelo Antonioni
Actori: Gino Cervi, Alain Cuny, Ivan Desny, Gisella Sofio, Anna Carena
Anul: 1953
Gen: Drama
Durata: 105 minute
IMDB: 7.2/10 din 470 voturi

loading...

Shop assistant Clara Manni (Bose) a fost alesi de executiv film Gianni (Checchi) pentru noul său film, “The Lady Without Camelias” Când proiectii de testare arată că publicul sunt îndrăgostit de Clara, dar mai puțin entuziasmat de Destiny sine, producator Ercole vede o oportunitate de a profita de prezența bine proporționat actrita său și condimenteze filmul un pic, cu o atenție mai puțin la detalii și afișează mai evidente de pasiune.

Clara devine compromisă, atunci când ea se căsătorește cu Gianni, care devine ulterior gelos la modul provocatoare comercializarea pentru filmul “The Lady Without Camelias” ei este, categoric și afirmă că el nu vrea implicat-o cu ea mai. Ea este de acord fără tragere de inimă, și după ce a solicitat o cale mai serios de film au stabilit cu privire la o nouă versiune a procesului de descurajatoare de Ioana d’Arc, cu Gianni în scaunul de regizor. Este suficient să spunem, tarifele de film teribil când premiera la Festivalul de Film de la Veneția, și cu atât reputația lor în zdrențe, Clara este obligat să evalueze căsătoria lor și cariera ca ea sa angajat la.

“The Lady Without Camelias” începe de fapt ca un jibe mai vioaie, satiric la industria filmului, în actul său de deschidere, ca producător de comenzi directorul său uluit de a schimba simt de film cu foarte puțin ceea ce privește autenticitatea. La un an după propria critica insular Hollywood, “rău și frumos”, “Camelias” este ca nimicitor o descriere a artei versus comert – dacă mult mai comic și a demisionat în legătură cu întreaga întreprindere. Film este promovat ca o experiență plăcută, dar cu totul superficial, definit de bani, gelozie, și de alți factori externi banale care nu au nimic de a face cu măiestrie. Dacă nimic altceva, Antonioni simte disprețuitoare a acestui brand de cinema – o sugestie pentru a filma pe locație este criticat în ciuda neo-realist cinema fiind prezentat ca un exemplu de cum se poate lucra – și “Camelias” reprezintă un comentariu cu privire la natura regresivă și oportuniste din lumea filmului.