The King of the Streets (2012) Film Online Subtitrat

Regizori: Zhong Lei, Yue Song
Scenaristi: Shen Cheng, Yue Song
Actori: Li Chang-Hai, Kang En, Yang JianPing
IMDB: 4.8
Genul: Actiune

loading...

The King of the Streets se face reclamă ca “China primul film lupte de stradă,” și un film care “gropi viața reală arte martiale Yue Song împotriva mai mult de 10 de concurenți de top din lume în MMA, Jiu-jitsu, Jeet Kune Do, Sanda, și Muay Thai box. ” Daca esti ceva ca mine, tot ceea ce face filmul o clipă trebuie să-vedea. Eu nu sunt genul de acțiune fan care poate spune într-adevăr diferite stiluri de luptă în afară, dar am un loc special în inima mea pentru filmele The King of the Streets în care un tip luptă o mulțime de ciudate, diferite adversari toate într-un rând. Din păcate, asta nu e ceea ce avem cu regele străzilor. Eu nu înțeleg cu adevărat ce condiții fac acest “prim film The King of the Streets lupte de stradă Chinei” lăuda posibil. Oricare ar fi ele sunt, nici unul dintre ei au niciun efect asupra filmului actuale. Regele personaj principal Streets “este doar un tip care luptă alți tipi, uneori pe stradă. dar de obicei în clădiri. La fel ca în orice alt film de arte martiale.

În ceea ce privește cea de a doua lăuda, filmul The King of the Streets are un cuplu mare bătăi-un singur om-armată, astfel ideea că Yue Song luptă unele reprezentative din diferite școli de arte marțiale ar putea fi adevărat. Când ne-am vedea-l lovi cu piciorul douăsprezece tipi fără nume într-un rând, sansele ca unul dintre ei știe Muay Thai sunt, probabil, destul de mare. Dar acest lucru nu este Bloodsport (sau Quest!). În schimb, Regele străzilor este la fel de tipic un film de arte marțiale posibil. Terenul implică un tip de treaba cu care se confruntă-copil pe nume Yue Feng (Yue Song), care trebuie să protejeze un orfelinat de gangsteri. După ce tocmai a terminat o pedeapsă cu închisoarea de 8 ani pentru crimă, e de înțeles ezitant despre obtinerea înapoi la-bat. În momentul în care începe treilea act, e peste el. O mulțime de cotă nostru acțiune inițială este umplut cu flashback-uri la Throwdown mare care a trimis Yue la închisoare. În timp ce coregrafia cu o mulțime de energie, Song (care, de asemenea, regizat) Marte secvența cu o tehnică urât, ieftin cu aspect viteză ramping care vorbește de rău secvențelor de acțiune de urmat. Din fericire, scene de acțiune ale filmului-timpul prezent nu suferă la fel de mult de acest lucru. Odată ce ajunge la afaceri, Regele străzilor oferă unele lupte cu adevărat mari.

Dar nu trebuie să așteptați pentru ei in The King of the Streets. Song devine un loc de muncă de lucru pentru o companie nătărău în mișcare, se îndrăgostește de o fată, se plânge decizia sa foștilor cei mai buni prieteni “să se alăture unei bande, și are grijă de fragil bunica, vechi de victima crimei (este într-adevăr mai mult o auto- ucide apărare, oricum). Toate tropii normale sunt aici și contabilizate. Ca actor, Yue Song nu are prezența de chimie și film necesare pentru a face aceste scene mai interesant, asa cea mai mare parte a filmului The King of the Streets este un fel de slog. Regele străzilor are niște tipi destul de bun rău, însă, destul de rău pentru a bate tatăl Song și a lovit o bătrână cu o masina. Ei răpi chiar un orfan, el lega la o masă, și să se pregătească să taie capul oprit înainte de a le Song oprește. Deci nu e asta.