The Kindergarten Teacher – Haganenet (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Nadav Lapid
Actori: Yehezkel Lazarov, Sarit Larry, Ester Rada, Avi Shnaidman, Lior Raz, Jil Ben David
Gen: Drama
Anul: 2014
IMDB: 6.6

loading...

Doar de la cadrele de deschidere pentru filmul The Kindergarten Teacher, publicul va ști că ar trebui să fie atent la ceea ce și cum, camera vede: timp de câteva minute, Nira (Sarit Larry) să nu intre în cadru complet, dacă soțul ei (Lior Raz), este, de asemenea, în scena. În schimb, în ​​timp ce se uită un show tare, TV stupid, capul ei este vizibil din vedere; În afară de compatibilitate sexuala, exista putine pentru a aduce aceste două împreună. După a Nira în clasa ei grădiniță, camera ia un POV Rolul sau observă dintr-o poziție atât de aproape de corpul ei ca să fie, practic, un al doilea cap, roaming despre spațiul și scanare elevii ei in filmul The Kindergarten Teacher.

Yoav (Avi Shnaidman), unul dintre ei taxe, inventează spontan poezii pe care le dictează bona Miri (Ester Rada). Evident, este neobisnuit pentru un copil de 5 ani, dar mai izbitoare sunt cuvintele sofisticate și semnificațiile eliptice, care, remarci Nira, sunt compozițiile cineva scurt biografia Yoav nu se potrivește această declarație “, care a văzut atâta frumusețe.”: Sa Mama a fugit cu un iubit și tatăl său, Amnon (Yehezkel Lazarov), in The Kindergarten Teacher, este un restaurator hotshot cu puțin timp pentru fiul său. Expunerea Puștiul a venit prin poezie un unchi (Dan Toren), care este acum mai puțin implicat în viața copilului.

Nira este complet luată de această minune și decide talentul său trebuie să fie cultivată. În timp ce alți elevi sunt napping, ea îl primește și îl învață concepte: rele de zdrobire o furnică pentru nici un motiv, violență de pălmuirea se, dureri de ciupit pielea ei. În clasa de poezie adult ea a participat, ea citește unul dintre compozițiile lui Yoav, susținând-o ca ei; credit ei nu este foarte diferită de cea a Miri, care folosește poemele în timpul calitate audiții in The Kindergarten Teacher, dar Nira nu este dispus să împărtășească această minune băiat cu cineva doar superficial apreciativ, și ea devine bona concediat prin a spune că Amnon Miri utilizează versurile fiului său.

Fascinația cu Yoav devine o obsesie, cu Nira determinat pentru a proteja talentul primar înainte de trecerea de la copilarie la adolescenta schimbă puritatea lui. Ea se întâlnește cu Amnon, dar interesul său se află în bani și capcanele sale, lăsând loc pentru poezie. Mai mult apreciativ este propria ei profesor Oded (Hamuchtar), încă crede Nira este autorul versurilor și lăudând-o pentru vărsare banalitate ei inițială (astfel complimente ajuta, de asemenea să-l seducă elevul său, a pune în discuție orice adâncime reală a proiectelor superficial). După ce a confirmat talentul Yoav, ea e gata să-l ducă mai departe ca autor, dar pentru a se asigura în continuare nevinovăția, ea va trebui să protejeze copilul de distrugerea cu buldozerul cras societății moderne de mister și frumusețe in The Kindergarten Teacher.

Lumea nu mai apreciază harul și individualitate: Este într-adevăr că tot ce este mesajul din spatele “The Kindergarten Teacher”? După implicațiile mult mai dure de “Polițist,” privim în zadar pentru sens mai profund în Lapid de follow-up: La urma urmei, fiecare mișcare camera distinctă, fiecare privirea artificial pare a fi gravidă cu sens, subtext de semnalizare. Primul poem Yoav lui, despre o femeie pe nume Hagar, provoacă AUDs să se întrebe dacă folosind numele Agar, mama biblică a tuturor arabilor, înseamnă Lapid este comentând pe politica israeliene. Dar nu: Nu există aluzii ascunse, doar punctul de generic valabil care am sugrumate sufletele noastre pe altarul Mamona. Stai – nu că ideea vine din Biblie, de asemenea?

Odată ce e clar nu e nimic altceva întâmplă sub povestea simplă (în afară de trimiterile casual la decalajul Ashkenazi-sefard), stilizari Lapid devin exerciții interesante, mai degrabă decât semnificanți de sens. Calitățile supranaturale Nira lui – ea are o viață “normală” de familie cu soțul și cei doi copii, in The Kindergarten Teacher, dar se plimba prin tot ca într-un vid de concentrare – va fascina pe unii și pe alții deranja. Actrita Larry foloseste ochii ei albaștri pal pentru a transmite un sentiment de a căuta mai mult decât ceea ce poate fi văzut, deși scenariul ei face doar o colecție de trăsături (cele deranjante la asta), mai degrabă decât o persoană integrată. Această lipsă de integritate poate fi exact punctul de Lapid, deoarece conformitatea vieții acasă stă în afară de obsesia ei cu Yoav, dar rămâne ceva lipsă care ar face totul semnificativ.