The Killing of a Sacred Deer (2017) Film Online Subtitrat


Regia:
Actori: Nicole Kidman, Colin Farrell, Alicia Silverstone
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Killing of a Sacred Deer

Un thriller psihologic cu elemente supranaturale, The Killing of a Sacred Deer (2017) se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui.

Steven și Anna formează o familie perfectă: ambii sunt medici respectați, el chirurg, ea oftalmolog, au doi copii, Bob și Kim, și o viață înconjurată de lux. Pe de altă parte, Steven leagă o prietenie cu Martin, un copil orfan de tată pe care chirurgul îl va lua sub aripa sa protectoare.

Cu toate acestea, lucrurile nu vor fi cum au fost înainte. Încercările adolescentului de a se integra în familia lui Steven și de a aduce un chirurg strălucit în familia sa disfuncțională, iau o întorsătură neașteptată. Atunci când acțiunile adolescentului devin din ce în ce mai sinistre, viața ideală a lui Steven începe să se destrame și este forțat să facă un sacrificiu de neconceput.

Anul 2017 a fost anul Nicole Kidman la Cannes – actriţa a fost prezentă pe covorul roşu cu patru filme, iar juriul i-a acordat Premiul Aniversar. Al celei de-a 70-a ediţii. Kidman a riscat şi câştigat cu un rol deloc comod în The Killing of a Sacred Deer. Unde are scene de nuditate şi scene erotice bizare, apoi a intrat în costum de epocă pentru drama The Beguiled. In regia Sofiei Coppola. Jane Campion a distribuit-o în noul sezon al serialului Top of the Lake. Iar pentru How to Talk To Girls at Parties, Kidman a devenit vedetă punk.

Timp de decenii, actrița și-a demonstrat adaptabilitatea, fie între vitregiile naturii (Australia). Fie în cadrul suav al unui musical (Moulin Rouge), fie îmbrățișând singurătatea unei frumuseți sudiste (The Others).