The Kettering Incident (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Vicki Madden, Vincent Sheehan
Actori: Henry Nixon, Matthew Le Nevez, Alison Whyte, Kris McQuade, Neil Pigot, Elizabeth Debicki
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Kettering Incident SEZONUL 1 Online:


S01E01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06 (lucram la subtitrare):


Sinopsis The Kettering Incident

Medicul Anna Macy se găsește în mod inexplicabil legata de dispariția a două fete, la cincisprezece ani, unul de altul.


Trailer The Kettering Incident


Review The Kettering Incident

Incidentul este Kettering un bine făcut, seria australian foarte lustruite, convingătoare. Tonul este întunecat și misterios, înfiorător uneori, de asemenea, un mic cu Sci-fi poftă de mâncare.

Parcela urmeaza un doctor tânăr cu probleme din Marea Britanie, care se găsește din nou acasă în Kettering, Tasmania după ce a fost implicat în “incident” unei persoane dispărute ceva timp în urmă.

Hotărând plumb este superb, deși sprijinirea care acționează într-o măsură mai mică. A existat un comentariu despre Elizabeth dębicki fiind decuplată, dar nu sunt de acord. Face o treabă excelentă în portretizarea personajului ei ca o persoană de medicamente, deranjat care a suferit o experiență traumatizantă. Iar accentul ei este fără cusur. Le Nevez mat este de asemenea bun ca polițistul șmecher care nu se poate destul de încredere.

Peisajul este spectaculos. Aspectul de spectacol este într-adevăr îmbunătățită prin setarea tasmanian, uneori sumbru, dar la fel de frumos. Selatura fețele de stâncă ale Bruny Island și peninsula, verde, teren Bush si impunatoare mossy cețos Muntele Wellington și din jur sunt toate gamele utilizate de mare efect.

Show-ul, de asemenea, face bine explorarea problemelor care sunt chintesenta tasmanian. Ea descrie furia unele au despăduririlor din jur pe insulă, și ura care există între loggerii și “Greenies”.

Da, The Kettering Incident se deplasează într-un ritm mai lent, dar asa fac toate bune crimă serie mister. Daca iti place altă crimă / poliție procedurală / mister arată cum ar fi Broadchurch, omorârea sau Partea de sus a lacului, atunci va da Kettering Incident un try.