The Keeping Room (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Daniel Barber
Scenariu: Julia Hart
Actori: Brit Marling, Hailee Steinfeld, Sam Worthington
Anul: 2015
Gen: Drama, Western
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Keeping Room

E un merit pe a face toate de sex feminin conduce drama în thriller despre epoca volatilă de război civil. In special atunci când nu există prejudecăți sociale implicate. Cu toate acestea, în afară de unele de performanță, desigur, bine, filmul se simte greoi și lent. Ea nu are încâlceală sau caracterizarea dincolo de formula de bază a “sunt oameni rai care vin”, și chiar că filmul ia jumătate de rulare sale pentru a obține ritmul merge.

Aceasta este povestea a trei femei, dintre care unul este colorat, deoarece apăra casa lor din afară. Fiecare femeie s-ar putea să nu fie ușor de relatable la început, dar care acționează precum și timpul de investiții decente pentru a le gestiona pentru a oferi un gând grele câteva provocatoare și scene intime. Brit Marling ca cea mai veche menține o prezență puternică, chiar dacă caracterul ei poate fi lipsit în termen de putere reală.

Muna Otaru ca Mad, menajera sau femeie de serviciu tehnic colorat, are o personalitate unică ca îngrijitor al fetelor și, de asemenea, propria ei femeie. În ceea ce privește antagonistul Sam Worthington face face, el e decent, dar motivația lui nu are aceeași focalizare ca fetele “, ceea ce înseamnă mai puțin legătură cu caracterul așa cum se împiedică practic pe el însuși creează situația dificilă. Cinematografie funcționează prin menținerea unei versiuni în mod intenționat sumbră și mai puțin elegant Wild West.


Trailer The Keeping Room