The Isle (2000) Film Online Subtitrat

Titlu original: Seom
Regia: Ki-duk Kim
Actori: Jung Suh, Yoosuk Kim, Sung-hee Park
Anul: 2000
Gen: Drama, Thriller, Erotice
Durata: 90 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Filmul The Isle implică un lac unde pescarii rent vile mici in The Isle, fiecare pe cont propriu pluta, iar bob cu undele în care acestea prind și se fierbe mese lor. Este vacanța perfectă. Odată ce au fost livrate la plute lor prin Hee-Jin, o femeie care trăiește într-o baracă pe malul și operează o barcă cu motor, ele depind de ei pentru toate rezervele lor, cât și pentru întoarcerea la mal. Ea de asemenea, uneori le aduce prostituate sau servicii le însăși.

Hee-Jin (Jung Suh) nu vorbește pe tot parcursul filmului, și este considerat a fi un mut, până când își spune un țipăt piercing. Ea este ca eroina de “Femeia nisipurilor” de guvernământ un domeniu în care oamenii, o dată ademenit, pot fi păstrate în captivitate. Cele mai multe ori ea pur și simplu nu operează afacerea, transferul de pescarii înainte și înapoi pentru a se retrage lor plutitoare. Bărbații tratează Hee-Jin și prostituatele cu brutalitate și dispreț, chiar făcându-le arunca cu capul în apă pentru a obține plățile lor; că aceste femei sunt dispuse să lucreze în acest fel este o măsură de disperare lor.

loading...

Hee-Jin este indiferentă in The Isle, față de cei mai mulți bărbați, dar devine interesat de Hyun-Shik (Yoo-Suk Kim). Pentru că împărtășim coșmaruri, știm că el a fost un polițist, a ucis prietena lui, și a ajuns la coliba plutitoare pentru a ascunde și, probabil, să moară. Vizionarea el intr-o zi, ea vede că este pe cale să se sinucidă, și întrerupe lanțul său de gândire cu violență bruscă, înot sub pluta și să-l înjunghii lamelele podea. Ei dezvolta ceea ce pe acest lac trece drept o relație, dar apoi el încearcă din nou sinucidere (s-ar putea dori să se oprească citiți acum), prin înghițire o linie cu noduri cu cîrlige și trăgând-o din nou. Acest lucru din The Isle, conduce la o scenă de sex nu voi descrie aici, iar mai târziu la o secvență la fel de dureros implică folosirea Hee-Jin carlige de pescuit.

Nu este neobișnuit pentru filmele The Isle sud-coreene să implice sadomasochism, la fel ca într-adevăr, mai multe filme din Japonia, în cazul în care servitute este un subiect comun de populare cărți de benzi desenate pentru adulți. Materialul nu reflectă comportamentul comun din aceste țări, dar se intenționează să evoce extreme de emoții violente. Acesta dramatizează, de asemenea, ostilitate față de femei, cu toate că în “The Isle” mesele sunt întoarse. Între aceste două persoane care nu au nimic în comun, unul dintre ei mut, sexul este o formă de comunicare – și durere, susține acest film, este chiar mai sincere și complete.

De ce ai vrea sa vezi acest filme online The Isle? Cei mai mulți oameni nu ar fi. Am fost recent într-o stațiune de sănătate în cazul în care un film a fost demonstrat în fiecare noapte, iar una dintre selecțiile fost Pedro Almodovar “Totul despre mama mea”, care implică personaje transgen. “De ce”, o femeie ma întrebat: “le-ar arăta un film cu lucruri pe care nu doresc să vadă?” Ea nu este neobișnuită. Cei mai mulți oameni aleg filmele care oferă exact ceea ce se așteaptă, și spune-le lucruri pe care le cunosc deja. Alții sunt mai curiosi in The Isle. Ne sunt puse pe această planetă o singură dată, și să ne limităm la familiar este o crimă împotriva mințile noastre.

Modul în care am citit “The Isle”, nu este vorba despre cîrlige și sex, la toate. Este un strigăt de durere. Omul de pe pluta, așa cum am văzut în flashback-uri, este violent și crud, și a ucis iubita lui, deoarece el era gelos. Desigur gelozie este fata de stima de sine scazuta. Femeia a vinde trupul și scufundări ei în apă pentru plata ei. puterea ei este că ea poate lăsa pe acești oameni de ură blocați pe plute lor. Eu cred că Hee-Jin vorba de “ca” Hyun-Shik, deși acesta este cuvântul greșit. Poate că se simte posesiv, pentru că ea a salvat viața. în al doilea rând incercare, cu cîrligele de undiță, dezvăluie profunzimea trist ura de sine din The Isle. Atunci când ea folosește cîrligele de undiță pe ea însăși, ce spune? Că ea înțelege? Ca se simte la fel de asemenea? Că, chiar și în agonie, avem nevoie de cineva care să asiste și împărtăși? Filmul, așa cum am spus, este frumos să se uite la. Micile cabanele sunt fiecare o culoare diferită. Ceața deasupra apei difuzează lumina. Ce o carte poștală frumoasă această scenă ar face, dacă n-am ști economie reflectă, și suferinzi l ascunde. Acum exista un subiect de meditație.