The Island (2005) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Insula
Regia: Michael Bay
Actori: Scarlett Johansson, Ewan McGregor, Djimon Hounsou
Anul: 2005
Gen: Actiune, Aventura, Romantice
Durata: 136 minute
IMDB: 6.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Prima jumătate a anului are loc într-un mediu steril futurist în cazul în care locuitorii poartă uniforme identice (albe pentru cetățeni, negru pentru supraveghetorii lor). Televizoare cu ecran mare difuzat sloganuri și instrucțiuni, și aproximativ de două ori pe zi in filme online The Island – Insula, toată lumea adună în fața lor pentru loterie. Această lume sigilată, cetățenii săi cred, a fost creat pentru a le proteja de poluare, care a otrăvit Pământul. Există, totuși, o “zonă fără agenți patogeni”, restul de care arata foarte mult ca o reclama TV pentru “The Beach”. Câștigătorii Loteriei ajunge pentru a merge acolo.

Da, sigur, ne gândim despre The Island – Insula. Dar, cetatenii din costume albe nu cred că foarte profund; “Acestea sunt educați la nivelul tinerilor in varsta de 15 ani”, ne-a spus. A existat un moment în care s-ar fi făcut-le mai inteligente decât majoritatea oamenilor care au trăit vreodată, dar în acest viitor educația mondială a continuat să se degradeze, iar noi vedem adulți care citesc cu voce tare din distracție cu Dick și Jane, o carte care în prima lectură am găsit redundante și lipsit de ironie.

loading...

Natura reală a acestei lumi nu este sigilat terrifically greu de ghicit; chiar și cei care nu au reușit să vadă prin “Satul” poate decoda secretul. Însă locuitorii sunt copilăresc și beatifică, toate cu excepția câtorva personaje supărătoare, cum ar fi Lincoln Six Echo (Ewan McGregor), care vrea șuncă pentru micul dejun, dar este dat fulgi de ovăz. Acest lucru îl inspiră să dezvolte ceea ce se tem de toate sistemele închise, o curiozitate din The Island – Insula. “De ce este marți noaptea întotdeauna noaptea tofu?” întreabă superiorul său. “Ce este tofu? De ce nu am șuncă? De ce e totul alb?” Apoi într-o zi, el vede un bug care zboară, în cazul în care nici un bug ar trebui să fie, sau zbura.

Ocolire unele spoilere care intervin, eu pot trece la a doua jumătate a filmului The Island – Insula, în care Lincoln Six Echo și la fel de naiv Jordan Two Delta (Scarlett Johansson) scape din lume sigilat, și sunt urmăriți cu trenul, avionul, auto, elicopter și treceți cursorul mouse-ciclu într-o serie de secvențe de efecte speciale, care dezvoltă o urgență fără suflare. Cum de eroii reușesc să descopere adevărul despre lumea care stau la baza lor, în timp ce se deplasează de la o astfel de viteză sugerează că sunt studii mai repede decât ne-am gandit.

Filmul The Island – Insula nu vine niciodată în mod satisfăcător cerc complet, și în timp ce punctul culminant îndeplinește cerințele din a doua jumătate a poveștii, lasă câteva întrebări fără răspuns. Ne întrebăm, de exemplu, de ce o întreprindere de fabricație, astfel de mamut ar fi putut fi întreprinse în secret. Au fost implicate fonduri guvernamentale? Noi nu avem nevoie să cunoască răspunsurile la aceste întrebări, este adevărat, dar ei s-ar fi permis Bay ( “Armageddon”) pentru a face ceea ce face cel mai bun science fiction, și de a folosi pe viitor ca o modalitate de a critica prezent. Are celule stem de cercetare inel un clopot?