The Intervention (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Clea DuVall
Actori: Melanie Lynskey, Jason Ritter, Skylar Bernon
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis The Intervention

O evadare de week-end a patru cupluri ia o întorsătură bruscă atunci când unul dintre cupluri descoperă că întreaga călătorie a fost orchestrată pentru o intervenție asupra căsătoriei lor.


Trailer The Intervention


Review The Intervention

Imaginați-vă o lume în care Tyler Perry face un film cu actori reali, un dialog credibil, comportamente reale pentru adulți, adâncimea și caracterele pe care de fapt interesează. Înainte să spui ceva, nu este o problemă rasială. Este o sesiune de talente cu adulți reale de 2016.

Eu aduc numai la Perry, deoarece acest film, actori albi sau nu, a simțit similare în stabilirea și conflicte, și totuși, 100x mai real decât sh stage- transformat în film | t el e aruncat afară. Ai grija! Adulții jur. Dumnezeule! Oamenii au relații sexuale în afara căsătoriei. Și nu te uita acum! Alcoolul poate fi consumat.

Oamenii pot discuta probleme într-o casă superba, de la distanță, dar este încă reală. Aici, am simțit interacțiunile erau autentice. Știu că, uneori, au mai existat una garnituri, iar unele ma facut sa rad, dar ele nu se întâmplă tot timpul în viața reală ca o mulțime de filme indie fugitive despre “viața reală” te duce să crezi.

Hai să ne întoarcem un pic. Intervenția este despre un grup de lunga durata de prieteni și rude care, vacanta, intr-o casa incredibila pe anumite weekend-uri ale lunii. Aceasta sarbatoare, cu toate acestea, este găzduit și manipulat de către unul din grup pentru a găzdui o intervenție pentru un cuplu căsătorit al clanului a cărui căsătorie pare să fie pe stânci.

Toată lumea (aici și în viața ta) are defecte. Deci, cine poate spune cu adevărat pe alții cum să trăiască? Și acolo, oameni buni, avem filmul nostru.