The Infiltrator (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Brad Furman
Actori: John Leguizamo, Bryan Cranston, Diane Kruger
An: 2016
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Infiltrator

The Infiltrator este povestea unui oficial al autorității vamale a S.U.A. care scoate la iveală o mașinărie de spălat bani la a cărei butoane pare să se afle temutul traficant de droguri Pablo Escobar.

Am auzit grumblings de doi tipi care părăsesc teatrul din spatele meu după ce a văzut că infiltrator acest film nu a avut suficient de aproape de acțiune / vărsare de sânge pentru ei. Cred că se așteptau la un alt SCARFACE sau Goodfellas. Asta nu este ceea ce este acest film. Acest film este un studiu de personaj al unui om care merge sub acoperire cu cartelul de droguri Pablo Escobar și dezvoltă relații / prietenii cu acesti baieti rai. Pentru a le aduce în jos. Adevăratul conflict în acest film nu este acțiunea. ci mai degrabă, RE-acțiune a “Infiltrator” – el își va aminti că el este doar să joace un rol de a aduce în jos baietii rai. Sau el se va pierde în rolul și relațiile și să devină un tip rău însuși?

Dacă sunteți în căutarea pentru un film de acțiune, acest film va fi un pic prea lent pentru tine. Dacă sunteți în căutarea pentru actorie bun și un studiu de caracter puternic, atunci acest lucru este un film foarte plăcută. O mare parte din această bucurie depinde de performanța Bryan Cranston ca Robert Mazur, “The Infiltrator”. L-am urmat ca el plonjează adânc în această organizație criminală. Cranston este în aproximativ 90% din scenele acestui film, astfel încât performanțele sale mai bine să fie puternic sau acest lucru va fi un film lung, într-adevăr.


Trailer The Infiltrator