The Incredible Burt Wonderstone (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Don Scardino
Actori: Olivia Wilde, Jim Carrey, Steve Carell, Steve Buscemi, Luke Vanek
Anul: 2013
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 100 minute
IMDB: 5.9/10 din 43706 voturi

loading...

În The Incredible Burt Wonderstone, o comedie absurdă previzibil dar de multe ori teribil, Carrey joacă Steve Gray, un cu părul lung,-tatuaj Spangled, artist masochistă / iluzionist din școală Criss Angel / David Blaine. Uita de mersul pe cărbuni aprinși; acest tip doarme peste noapte pe cărbuni aprinși și solicită pentru un apel de trezire. “The Incredible Burt Wonderstone” este un sport Will Ferrell comedie fără Will Ferrell și fără sport. În complot și ton, într-o rețetă scenariu care e două părți de comedie nebun și o parte sentimentalism nerușinat cu un strop de romantism aruncat în, acest magie tematice film amice nu este atât de diferită de la “Blades of Glory” sau “Kicking și țipând” sau “Semi-Pro” sau “Talladega Nights:. Balada lui Ricky Bobby” (Și Doamne, Will Ferrell a făcut o mulțime de comedii de sport, nu-i așa?)

Burt Wonderstone (Steve Carell) este un clueless blowhard pompos,, sexist, care a ratat apare ca cel puțin oarecum simpatic, poate pentru că am văzut abuzul și bate tare a îndurat ca un copil. E ca și cum Michael Scott de la “The Office” a urmărit de fapt dragostea sa pe tot parcursul vieții de magie și a reușit să devină un succes chiar dacă act de modă veche și brânzos cap de afis propriul său teatru la Bally în Las Vegas. Anton (Steve Buscemi), prietenul din copilarie lui Burt Wonderstone, se alătură gamely prietenul lui pe scenă în fiecare noapte pentru a sunete de Steve Miller “Abracadabra”, lovind pe încă o noapte de magie care nu sa schimbat o dată în ultimii 10 ani. Rutine lor sunt atât de întâlnite arata ca și cum ar am ridicat din o extravaganta 1950 TV.

Aici se află problema de așa-numitul prietenia lor magic. Burt Wonderstone casino furtunoasa James Gandolfini, The nu-așa-subtil numită Doug Munny, spune băieții timpul lor a trecut și e timpul pentru a face loc pentru noua rasa de magicieni, cum personificat de viral-video, senzatie cablu-TV Steve Gray , un om nu se tem să se mutileze, lira un cui într-un tabel cu capul sau du-te o săptămână fără urinare – toate capturat din mai multe unghiuri. Ca Steve Gray urcă la înălțimea de firmamentului, Burt amestecă pentru a găsi de lucru în supermarketuri și case de bătrâni. Este a doua concert care aduce el față în față cu magul legendarul Rance Holloway (Alan Arkin), eroul copilăriei lui Burt.

S-ar putea-o revenire de Burt Wonderstone fi în lucrările? Poate el scoate cel mai mare truc lui de toate – a se face relevant din nou? Un film satirizing magicieni – chiar rock ‘n’ roll-magicieni hipster – este doar puțin mai mult de tăiere marginea unui film batjocoritor mimi sau carnies. La ori Burt Wonderstone pare scartaie la fel de veche Rance Holloway. Dar acest lucru este, de asemenea, o comedie neagră și rău amuzant. Când Anton o vizită într-un sat lovită de sărăcie în Africa și împarte truse magice in loc de, știi tu, mâncare și apă curată, există o mare linie de pumn vizual. Trucuri Steve Gray sunt atât de îngrozitoare, membrii audienței alternativ aplaudă și proiectil voma. Chiar Rance Holloway are un pic de sadicul în el, așa cum am învățat atunci când a explica cum a scos un truc puturos mic.