The Impossible (2012) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Sergio G. Sánchez, María Belón
IMDB Rating: 7,6
Regizor(i): J.A. Bayona
Actori: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland

loading...

Tsunami care a devastat bazinul Pacific in iarna anului 2004 rămâne una dintre cele mai grave dezastre naturale din istorie. Deși am asumat punctul culminant, după cum se arată în filmul lui Clint Eastwood „Hereafter” (2010), nu s-ar fi depășit, asta a fost înainte am văzut „The Impossible”. Aici este un film mistuitoare de tragedie umană.

Am fost la Londra în 2004, când dezastrul a lovit, iar mai târziu ne-am așezat în hipnotizat Biarritz, uitam de știri la televizor. Din nou și din nou, peretele falnic de apă a crescut de la mare, aruncarea camioane, autobuze și victimele sale neajutorate deoparte in Paradisul spulberat. Cu siguranță acest lucru a fost o lovitură de la iad. Victimele din filmul lui Eastwood îl văzut de departe pe home video. În director Juan Antonio Bayona, „The Impossible”, au par pierdut în el, cuprins de acesta, al naibii de ea.

Ca incepe „The Impossible”, totul este liniștit la o Beach Resort liniștită în Thailanda. Câteva secunde mai târziu, victimele sunt măturat ca bețe de chibrit. Filmul este dominat de figuri umane: un cuplu de tineri britanic, Maria și Henry Bennett (Naomi Watts și Ewan McGregor), și cei trei fii ai tineri, Lucas, Simon și Thomas (Tom Holland, Oaklee Pendergast și Samuel Joslin). Toate cele cinci se tem că nu vor vedea pe cei dragi din nou.

In film The Impossible mai devreme Eastwood, acestea par victimele destinului crud evidențierea o soartă, probabil prezis. In film Bayona, nu au fost condamnate de către destin? Așezat într-un teatru întuneric, am întins mâna mea pentru că a soției mele. Ea și am vizitat aceeași plajă și a discutat-o ​​cu vizita copiii și nepoții noștri. Un deget de gheață a fugit încet tepii noastre.

O astfel de conexiune poate fi terifiant. ce inseamna? Suntem jucăriile zeilor. Ca eroina filmului, Naomi Watts devine puternic un predecesor pentru un premiu al Academiei. Sa cel mai mare erou tineri, Lucas (Olanda), separat de toate, caută neobosit pentru membrii de familie colegi. Cum a supraviețuit, eventual, cineva? Este nevoie de o mulțime de curaj pentru baietelul a încerca cu curaj a ajuta pe alții. Spoilere urma, deși remorcă și TV reclame dezvăluie multe dintre ele. Sunt fericit am fost orbiti de poveste. Ne întâlnim cu familia Bennett la bordul unui zbor începe vacanță de familie în Khao Lak, Tailanda in filmul Paradisul spulberat. Aproape simt, mai degrabă decât auzi, o schimbare profund alarmante în atmosferă. Ceva este fundamental greșit. Vedem tsunami din punctul de vedere al turiștilor. Există o schimbare în univers, lasand in urma un grup de amețit a cărui lume este un talmeș-balmeș de distrugere. Ei umbla prin dărâmături.

Maria este terifiant bătut printr-un perete de sticlă și își dă seama că poate vedea pe fiul ei Lucas mici cap și corp luptă să rămână pe linia de plutire în apele de inundații tot mai mari. Cu puterea îndărătnic și curaj, ea se agata de moloz, și ei se află într-un spital improvizat, Paradisul spulberat, care pare să fi fost într-un fel pietruite împreună. Ne dăm seama că este cel mai grav răniți și începe să se deplaseze în și în afara conștiinței. Ea este un medic și se aplică primul ajutor de urgență pentru ea.