The Hurricane Heist (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Cohen
Actori: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Hurricane Heist

loading...

Hoții încearcă o lovitură masivă împotriva Trezoreriei Statelor Unite ca un uragan de categoria 5 care se apropie de una din facilitățile sale de mentă.

Hurricane Heist, care este programat să se deschidă în teatre în primul trimestru al anului 2018, a fost scris de Cohen, Scott Windhauser, Jeff Dixon, Anthony Fingleton și Carlos Davis. Moshe Diamant a semnat, împreună cu Mark Damon, Chris Milburn, Rob Cohen, Karen Baldwin, Michael Tadross, Jr., Damiano Tucci, Danny Roth și Bill Immerman.

Povestea urmărește o echipă de tehnici hackeri care se îmbarcă cu un jaf de 600 de milioane de dolari de la o instalație de monedă de coastă din S.U.A., în același timp un uragan dezastruos de categoria 5 este pregătit să lovească. Cei rămași rămași în orașul de plajă pustiit sunt un meteorolog (Tony Kebbel), un agent de trezorerie (Maggie Grace) și fratele ex-marin al meteorologului (Ryan Kwanten). Împreună, nu numai că trebuie să supraviețuiască uraganului, ci și să oprească hoții de creiere de la realizarea heistului secolului.

„The Heist Hurricane este o filmare de acțiune non-stop epică”, a spus Allen într-o declarație. „Rob Cohen a făcut o plimbare plină de entuziasm. Care va ține publicul la marginea scaunelor din întreaga lume”.

Adăugat Mark Damon, președinte și CEO al Foresight Unlimited, care se ocupă de vânzările internaționale. „Suntem încântați că Entertainment Studios Motion Pictures achiziționează acest film de mare buget. Byron Allen și echipa sa sunt foarte creativi, agresivi și o forță absolută care trebuie luată în considerare. Sunt foarte încrezător că Hurricane Heist va fi un succes solid pentru acest nou distribuitor inovator. „

loading...