The Hunt (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Vânătoarea
Titlu original: Jagten
Regia: Thomas Vinterberg
Actori: Lars Ranthe, Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Anne Louise Hassing, Susse Wold
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 115 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Lucas este un membru al unei comunități danez de apropiați și lucrează la o grădiniță locală. Divorțat, el se luptă să mențină o relație cu fiul său adolescent, care locuieste cu fosta lui soție, dar se bucură de interacțiunile sănătoase cu copiii de la grădiniță. coleg sa Nadja face avansuri spre el și în cele din urmă devine iubita lui in filmul The Hunt.

Unul dintre elevii grădiniță este Klara, fiica celui mai bun prieten lui Lucas Theo. Bazându-se pe memoria unui tablou pornografic fratele ei mai mare ei au arătat, ea face comentarii care conduc directorul grădiniței a crede Lucas indecent sa expus la ea. Când intervievat cu întrebări de conducere, Klara dă mărturie clară împotriva lui Lucas. Adulții din comunitate crede povestea regizorului de abuz, respingând contradicții ulterioare Klara în calitate negare din filmul The Hunt.

loading...

Lucas este evitat de către comunitatea ca un pedofil și agresor sexual. Prietenia sa cu Theo este distrusă, presiunea îl face să se despartă de Nadja, și fiul său este ostracizat în mod public. Personalul grădiniță pune întrebări de conducere ale altor copii de la grădiniță, care spun in The Hunt, de asemenea, că au fost abuzați. Cu toate acestea, conturile copiilor menționa detalii cu privire la subsolul lui Lucas, care susține nevinovăția lui Lucas, așa cum casa sa nu are nici o subsol. După o audiere, el este eliberat în mod gratuit.

Comunitate este încă suspectă a lui Lucas, cu toate acestea, și ostracizarea se transformă în violență. Câinele lui, Fanny, este ucis, o piatră este aruncată prin fereastra lui, și el este bătut de angajați magazin de băcănie atunci când încearcă să cumpere alimente. În ajunul Crăciunului, Lucas confrunta Theo în timpul unui serviciu de biserică publice. Mai târziu, Theo aude Klara scuze față de Lucas ca ea plutește la culcare. îndoieli sale despre nevinovăția lui Lucas sunt rezolvate, iar el îl vizitează în ziua de Crăciun cu alimente și alcool, de pace din The Hunt.

Un an mai târziu in filme online The Hunt, tensiunile din comunitate au diminuat. Lucas si Nadja sunt într-o relație din nou, iar fiul lui Lucas este acceptat în societatea de vânătoare local, ca un adult. Într-o expediție de vânătoare pentru a comemora evenimentul, o persoană nevăzută aparent trage în Lucas si el ratează. Orbit de apusul soarelui, Lucas este în măsură să identifice atacatorul, care fuge. Un moment mai târziu a tras necunoscut, real sau metaforă, nu mai este acolo.