The Human Stain (2003) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Culoarea minciunii
Regia: Robert Benton
Actori: Anthony Hopkins, Nicole Kidman, Ed Harris
An: 2003
Gen: Drama, Romantice, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Human Stain

Culoarea minciunii este povestea lui Coleman Silk (Hopkins), un profesor clasic cu un secret teribil, care este pe cale sa-i distruga viata linistita dintr-un mic oras din New England. Cand idila sa cu o tanara administratoare (Kidman) este dezvaluita, secretul pe care Silk il ascunsese cu grija mai bine de 50 de ani fata de sotia sa, copiii si colegii sai, scriitorul Nathan Zuckerman, iese la iveala iscand o conflagratie de consecinte distrugatoare.

Zuckerman este cel care descopera secretul lui Silk si astfel incepe sa reconstituie necunoscuta biografie a acestui eminent, integru om, considerat a fi un bun pedagog toata viata lui, si sa inteleaga cum aceasta viata ingenios nascocita a fost deslusita.


Trailer The Human Stain

https//www.youtube.com/watch?v=Px7dgWv6W98


Parere film The Human Stain

Daca doreste sa urce pe scara sociala, omul trebuie sa apeleze de cele mai multe ori la compromisuri. Pana unde putem merge cu un compromis astfel incat acesta sa nu ne afecteze din punct de vedere moral? Cat de multe putem accepta astfel incat nici noi, dar nici cei apropiati sa nu fie afectati? Oricat de sus ai fi, secretele trecutului te pot ajunge oricand din urma..

Filmul nu-i spectaculos, se scurge lent, poate prea lent, insa e profund si merita urmarit cu atentie. Atuul principal e distributia stralucitoare cu un Anthony Hopkins subtil, o Nicole Kidman intr-un puternic rol de compozitie, un Ed Harris si un Gary Sinise corecti dar fara stralucire ei un Wenthorth Miller greu de recunoscut prin comparatie cu “Prison break”. Secventa dansului eliberator mi-a amintit de Zorba. Alexis Zorba.