The Hooligan Factory (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Michael Lindley, Nick Nevern
IMDB: 4.9
Regia: Nick Nevern
Actori: Jason Maza, Nick Nevern, Tom Burke

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Un lucru suntem la mare în Marea Britanie produce un număr uluitor de filme de huligani de fotbal – fie că sunt orice bun este o altă problemă, totuși. Inca de la Football Factory Nick Love (2004), o piață înfloritoare de drept la titlurile video, a valorificat pe “The Hooligan Factory” și rivalitati că toate au murit, dar afară cu anii ’80. Crucea Sfântului Gheorghe pe copertă, un tip de caractere majuscule în dificultate și un centru moral discutabil sunt ceea ce te astepti de la un gen de sub care, în cele mai multe cazuri, pot doar să viseze nuanțele subtile și butadă ale lui Guy Ritchie Lock, Stock și două butoaie nefumători (1998).

Aceasta este lumea de scriitor / regizor, Nick Nevern și producător / stele Jason Maza a cărui spoof comedie huliganul Factory este mai mult de o scrisoare de dragoste genealogia ei decât o satiră. Începând cu un omagiu adus infamei crime Range Rover (care s-au angajat să ecran în Essex Boys, Rise of Footsoldier și multe altele), nu exista un cuplu de râde pentru a fi avut ca mut Danny Dyer are capul suflate de pe umeri in filme online The Hooligan Factory. Dar, de atunci afacerea catastrofal judecat gresit ia o scufundare nas, în speranța de un pic de rimă și argou comedie efecte de sunet se va vedea prin.

loading...

Maza stele ca layabout Danny, care se încadrează în cu fostul sef firma de Dex (Nevern), cu un scor pentru a soluționa împotriva bandei rivale Baron. Incercarea de a reasambla băieții lui Huligan fabricat ( “ciorchine însetat de sânge cel mai violent de pizde din Londra”) Dex descoperă lumea violenței de fotbal s-au schimbat in The Hooligan Factory, cu foștii tipi duri acum mai preocupat de biciuire autobiografii decât cranii de cracare. A spus în narațiune geezerish și prin congelare rame cei doi bărbați formează o legătură puțin probabil ca ei merg pe o ieșire violentă națională pentru a revendica fața locului lor în calitate de firmă de top.