The Hollow Crown (2012) Serial Online Subtitrat


Regia: Dominic Cooke
Actori: Benedict Cumberbatch, Jeremy Irons, Tom Hiddleston, Anton Lesser, Jimi James, Simon Russell Beale
An: 2012
Gen: Seriale Online, Drama, Istorice
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Hollow Crown (2012) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04 (se lucreaza la subtitrare):

The Hollow Crown (2012) SEZONUL 2 Online:


S02E01 (se lucreaza la subtitrare):

S02E02 (se lucreaza la subtitrare):

S02E03 (se lucreaza la subtitrare):


Trailer The Hollow Crown


Review The Hollow Crown

În timpul conferințelor TV și festivaluri, cel puțin un delegat susține întotdeauna că Shakespeare. Dacă ar fi fost în jurul valorii de azi, ar fi scris EastEnders sau Holby City. Această afirmație se bazează pe faptul că teatrul, în momentul în piesele lui Shakespeare au fost scrise. A fost o formă de audiență de masă, mai degrabă decât de divertisment relativ elitistă a devenit; și, de asemenea, mai subtil. Pe afirmația că fondness dramaturgului pentru parcele paralele și transversale într-o anumită măsură, anticipează ecran narativ.

Și totuși, în ciuda acestor afinități, Will a testat întotdeauna voința producătorilor de televiziune. BBC TV Shakespeare – o încercare de 1970 târziu pentru a filma toate cele 37 de piese de teatru ca un instrument educațional. A devenit o calamitate titlu, ajutând pentru a stabili reputația lui Clive James ca un critic prin intermediul lui recenzii Observer nemiloase de agitare peisaj și care acționează stagey. Producție originală Mult zgomot pentru nimic (in care joaca Penelope Keith si Michael York), nu a fost transmis, deoarece. In conformitate cu procesele-verbale ale ședințelor de management ale BBC am văzut, a fost considerat un astfel de eșec.

Producătorul inițial, regretatul Cedric Messina, a părăsit proiectul și Jonathan Miller, a venit ca un înlocuitor de urgență. Miller stabiliză naufragiul – cu producții, inclusiv John Cleese ca un Petruchio strălucit în Îmblânzirea scorpiei – și este bine să aibă o înregistrare permanentă, de exemplu, Hamlet Derek Jacobi lui. Dar, în general, experiența cimentat că Shakespeare este o armă care urmează să fie desfășurată la televizor numai atunci când performanțele particulare chemat să fie imortalizat.