The Hard Corps (2006) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Misiune în forță
Regia: Sheldon Lettich
Actori: Jean-Claude Van Damme, Razaaq Adoti, Vivica A. Fox
Anul: 2006
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Phillip Sauvage (Jean-Claude Van Damme) este un soldat american care suferă de tulburare de stres post-traumatic cauzate de timpul său în Irak și Afganistan. Sauvage se fixează din stupoare lui doar suficient de mult timp pentru a se alătura Clarence Bowden (Julian D. Christopher) in The Hard Corps, fostul său comandant, pentru a lucra ca bodyguard pentru fostul campion mondial la box la categoria grea, iar acum om de afaceri de succes Wayne Barclay (Raz Adoti).

Se pare că eliberarea notoriu rap mogul Terrell Singletary (Viv Leacock) din închisoare a cauzat sora îngrijorat Barclay Tamara (Vivica A. Fox), să ia măsuri pro-activă, prin angajarea Bowden și Sauvage, astfel cum Singletary a făcut amenințări în trecut, despre eliminându-se astfel un singur om responsabil pentru incarcerarea lui Barclay însuși.

loading...

Prima noapte de muncă bodyguard-ul nu merge bine pentru Sauvage și Bowden, ca Bowden este ucis in timpul unei tentative de asasinat asupra Barclay de un Hummer plin de Uzi-transportă gangsteri trimise de Singletery. Este de până la Sauvage pentru a continua lupta, ceea ce înseamnă aducerea într-o consolidare în prietenul său Casey Bledsoe (Mark Griffin), precum și formarea unor noi recruti nu la alegerea sa din The Hard Corps.

Intenționând să dea înapoi pe străzi pe care l-au învățat tenacitate, Barclay insistă asupra faptului că Sauvage compun echipa sa de gărzi de corp prin angajarea de oameni din sala de gimnastica Barclay. Dar, ei vor fi de ajuns pentru a lua în jos Singletery? Cu toate acestea, Barclay devine suspicios de Sauvage, care este pe bază de nume cu Tamara după ce a atracțiile ei să-l saruta pe obraz o noapte in filme online The Hard Corps.