The Halcyon (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Charlotte Jones
Actori: Steven Mackintosh, Hermione Corfield, Jamie Blackley
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Halcyon SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


Sinopsis The Halcyon

Aceia dintre noi destul de vechi să-și amintească atunci când am făcut “programatori”, 60 imagini minute filmate pe un shoestring cu token-ul american al doilea – un evaluator la altul si fete chesty englezi care a cântat în cluburi de noapte în timp ce străini – tipuri în căutarea (Eric Pohlman sau Marne Maitland, de obicei) le-a urmat cu ochii cu glugă, va privi tandru la “The Halcyon”, o nouă serie începând cu ITV din această săptămână.

Uita-te la ea și imediat vi se wafted înapoi la scaunele de pluș roșu de la “Odeon” cu Kia – Serviciul Senior Ora și confortabil la mână la întâmplare scouting “The Talent” (omg pot totuși să spun asta?) Și de așteptare pentru “Rebel fără o cauză “, pentru a începe. Dar, din nou pe planeta Pământ, în 2017 (eu nu trebuie să-l cred dacă nu vreau să) vedem 1940 ca un timp de certitudini, unind împotriva Germaniei (scuze, nazismul), vreodata – deci – ușoare de cracare a barierelor sociale din anii treizeci și o perioadă în care femeile au fost abia încep să găsească o voce.

Asa ca “The Halcyon” potential are o multime merge pentru ea, ajutat nici un scop de performanțe energetice de toate părțile implicate, care au aspectul de actori care cred că sunt pe un câștigător. Premisa de bază este familiarizat suficient; – o afacere de familie -Run de adaptare la schimbările de maniere și moravuri în timpul războiului. Noi am fost tot aici de mai multe ori înainte, dar rareori este atât de mult divertisment muzical și vizual.


Trailer The Halcyon