The Great Lie (1941) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Minciuna cea mare
Regia: Edmund Goulding
Actori: Bette Davis, Jerome Cowan, Olin Howland, Virginia Brissac, Charles Trowbridge
Anul: 1941
Gen: Drama
Durata: 108 minute
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Great Lie, care spun povești, uneori, să se plaseze într-gemuri nu întotdeauna predictii prea grele, dar cele pe care le-ar face mai bine să se evite. Și este o astfel de dilemă neimportantă în care Bette Davis se trezește în WARNERS drama oarecum exagerată, “The Great Lie”, acum la Strand. De fapt, înșelăciune dra Davis nu este nici mare, nici mai ales condamnabil. Singura ei indiscreție este că ea permite soțul ei să creadă, la întoarcerea sa ușor întârziată din ceea ce era considerat o moarte sigura, pe care copilul ea prezintă el este propria ei, în timp ce într-adevăr este sa de rivalul ei. Și chiar că a fost tăiat în sus pronto, când domnișoara Davis în cele din urmă iese cu adevărul.

Cu alte cuvinte, din punct de vedere logic, există substanță extrem de rare, la această dilemă The Great Lie elaborat supraîncărcați în care domnișoara Davis a fost prins. Implicația solemnă că ea are scopul de a se agațe de partenerul ei, prin retinerea de la el adevărul despre ascendență cel mic este redat complet neplauzibilă prin faptul că a făcut deja de alegere, care sa el a indicat cu siguranță o preferință pentru Miss Davis peste alta femeie. Deci, singurul motiv pentru a fi găsit pentru această poveste bine sintetică este faptul că ea dă-ra Davis o oportunitate de a afișa talentul ei bine pentru primejdie, pentru a fi materne si nobil, femeia “bun” spre deosebire de “rele”.

loading...

Și în acest rol nu există nici o îndoială că ea însăși conduce cu generozitate. Cât mai puțin Maggie Van Allen din filme online The Great Lie, soția unui lama gay odinioară, ea manifestă farmec și demnitate simplu, cum ar fi nici o persoană neprihănită poate rezista. Și Mary Astor ca “cealalta femeie”, un concert pianist strălucitor, oferă un contrast frumos de îngâmfare rece și otrăvitoare. O secvență, care își găsește cei doi pătrat off într-o cabină Arizona, unde domnișoara Astor este de a da naștere la copilul ofensatoare, crepitante cu umor sardonic și este de departe cel mai bun întind în film. Hattie McDaniel și Sam joacă, de asemenea o pereche de funcționari loiali cozily, și George Brent ratele trece ca soțul, deși de ce ar trebui să fie luptat peste nu vedem in filmul The Great Lie. Pe scurt, care acționează este impresionant, direcția de Edmund Goulding face pentru clasa, dar povestea este astfel un moft încât pare greu în valoare de timp. Cu toate acestea, femeile va place, probabil, din moment ce sunt atât de gogoașă provocatoare de distracție.