The Great Indoors (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Chris Williams, Shaun Brown, Mark Saul
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Great Indoors SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis The Great Indoors

Vreau să prefața spunând acest spectacol a avut mine atât de exagerat. Toți actorii și actrițe sunt oameni pe care i-am văzut înainte și a crezut întotdeauna că au un mare potențial. Aproape toate dintre ele lasa-ma jos, iar eu nu pot da seama dacă este din cauza scriitorilor sau nu. Această reexaminare se bazează exclusiv pe pilot, care pentru mine a fost difuzat în seara asta.

Personajele mai mari (în special de plumb) sunt scrise pentru a deprecia în mod constant ideile celor mai tineri. De plumb insulte o femeie cu un câine de serviciu în primele treizeci de secunde, alte personaje mai vechi spun lucruri de genul “Du-te înapoi la telefoanele mobile” sau “Vreau să-i bată cu bețe lor autoportrete”, fie la sau în referire la caracterele mai tinere . Ei sunt întotdeauna auto- drepte despre care nu are nevoie de tehnologie sau despre faptul că ei fac lucruri în lumea “reală”. De plumb nu prezintă niciun respect pentru delimitarea sau decenta de bază într-o încercare de umor care nu aterizează. Joel McHale poate juca acest tip, dar el nu e Jeff Extremă, nu printr-o lovitură lungă.

Personajele mai tinere sunt scrise pentru a fi stereotipic “Milenar”. Ei au toate jurnalism sau tech de locuri de muncă, dar într-un fel toate acestea sunt mai puțin inteligenți decât personajul principal principal “mai vechi”, care, (desigur) doar așa se întâmplă să fie singura rațională. Ele sunt scrise pentru a fi obsedat de sine, intitulat, și ușor de ofensat. Ele au întotdeauna un ecran pe fețele lor și au fost efectiv predate trofee pentru finisare o zi de lucru.


Trailer The Great Indoors