The Great Dictator (1940) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Dictatorul
Regia: Charles Chaplin
Actori: Billy Gilbert, Henry Daniell, Charles Chaplin, Hank Mann, Paulette Goddard
Anul: 1940
Gen: Razboi, Drama, Comedie
Durata: 125 minute
IMDB: 8.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Într-un fel, Vagabondul motiv de închidere din inimă pentru pace și frăție umană este vorbită de Chaplin însuși, ieșind de caracter pentru a face o declarație personală în ajunul războiului cu Hitler. Discursul nu se încadrează în țesătura restul filmului (ca mulți critici remarcat la momentul respectiv), dar trecerea ani a făcut să pară ciudat de caz in The Great Dictator.

Chaplin conceput și filmat “The Great Dictator” o perioadă în care o acomodare cu Hitler era încă crezut că este posibil, în unele cercuri; într-adevăr, el trebuie să fi fost filma când Neville Chamberlain sa dus la Munchen. Dar Chaplin însuși nu a avut nici un astfel de optimism, iar portretul lui adenoid Hynkel, dictatorul Tomaniei, a fost printre primele declarații de război asupra lui Hitler. Filmul a profețit, de asemenea, persecutarea evreilor, iar scenele de trupele furtuna terorizau ghetou s-au gândit la timp pentru a merge prea departe. Ce glumă trist care pare astăzi.

loading...

Filmul The Great Dictator în sine este umplut cu glume pic trist, patetic; aceasta este cea mai gravă cele mai tragice, munca umană Chaplin, cel mai mult. El nu a găsit Hitler deloc amuzant, este nevoie să spunem, și așa mai departe, deși el folosește propriul său geniu comic pentru a inspira filmul, comedia nu este niciodată neutră. Este jugulară, în timp ce creează un Hynkel care este un bufon van, avansând, dat la furie egomaniacal și postură ridicolă. Charlie niciodată pentru un moment ne permite să râd cu Hynkel, dar numai la el, și Hynkel devine astfel caracterul singura total lipsit de simpatie Chaplin a jucat vreodata. Pentru el a echilibra, Chaplin joacă, de asemenea, o parte a unui barbier evreu care se întâmplă să fie de două ori exact Hynkel (și care, de asemenea se întâmplă să arate exact ca Mica Vagabondul).

Există unele burta bune râde în filme online The Great Dictator, cele mai multe dintre ele implică o vizită de stat de Benzoni Napoloni, dictator a națiunii vecine de bacterii. Astfel cum a jucat de Jack Oakie, Napoloni este un vesel clovn tare,, idiot al cărui pofta natural pentru un bun reduceri de timp chiar prin demnitatea fals Hynkel lui.

E timpul scenelor The Great Dictator pe care le primim multe dintre momentele comice cele mai cunoscute ale filmului: incercarea inutil să se așeze pe un scaun Napoloni foarte scăzută, astfel încât Hynkel poate turn peste el; negocierile în banchet, când Hynkel spune că va distruge inamicii săi la fel ca acest lucru (și încercări de a rupe în afară un pumn de spaghete, dar nu pot), și, desigur, clasic scena frizer-scaun, în care fiecare încearcă să dictator pompa se mai mare decât celelalte.

Există in The Great Dictator, de asemenea, momente nemuritoare ale Chaplin pantomima. El rade un client la timp pentru a muzicii clasice. Ca frizerul evreiesc, îmbrăcat în uniforma furat dictatorului, el recenzii nonșalant trupele “său”, iar apoi se așează într-un scaun pliant, care se prăbușește, provocând confuzie completă. Și, după cum dictatorul, el face celebrul balet cu globul mondial pictat pe un balon.

“The Great Dictator” este al treilea din șapte filme Chaplin reînviate la Carnegie, ca parte a unui salut pentru Chaplin, care va include acceptarea lui un premiu special al Academiei pe 10 amprentele tuturor filmelor aprilie sunt din colecția privată Chaplin și sunt perfecte; poveste este că el a permis eliberarea lor de teatru, după menținându-le pe ecrane pentru atât de mulți ani, pentru că există o generație de curent care nu știe Chaplin. Pentru a judeca de aplauzele și aprecierea reală am simțit la Carnegie celălalt după-amiază, acesta devine din ce să-l cunosc acum.