The Girl in the Book (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Marya Cohn
IMDB Rating: 6,1
Regizor(i): Marya Cohn
Actori: Emily VanCamp, Michael Nyqvist, Ana Mulvoy-Ten

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ca dramă Marya Cohn lui romantică “The Girl in the Book” începe, Alice (Emily VanCamp, fost membru al “Revenge” de pe ABC), asistent editorial la o editură din Manhattan, nu are stima de sine. Ea naufragiază la scris ficțiune; ea este obositoare de standuri-o noapte; seful ei disprețuitor (Iordania Lage) ignoră descoperirea ei de un romancier promițător; și tatăl ei util, un agent literar Hotshot old-school (Michael Cristofer), refuză să creadă că poate face propriile decizii. În mod evident, The Girl in the Book Alice are probleme cu oamenii, în special persoane cu autoritate de sex masculin.

Acum un fost client al tatălui ei, a stabilit scriitorul Milan Daneker (Michael Nyqvist), este de a lua ultimul său roman cu șeful lui The Girl in the Book Alice, și Alice se atribuie să-l promoveze. Ar prefera să nu: Din flashback-uri, aflăm că 15 ani mai devreme, atunci când Alice a fost un adolescent, Milan a încercat să-i seducă sub pretextul că el a fost cultivarea abilitățile ei devenire literare. Exploatarea nu sa sfârșit aici; ea a fost model pentru un personaj de său, care este considerat în cercurile literare ca “femeie Holden Caulfield.”

loading...

Fiica unui agent literar New York City puternic este obligat să se confrunte cu evenimente dureroase din trecutul ei când a fost întrebat de a lucra la re-lansarea romanului best-seller-client stele tatălui ei lui. Există o licărire de speranță în prezent The Girl in the Book Alice când, prin cel mai bun prieten ei, Sadie (Ali Ahn), o mama insarcinata sejur-at-home, ea intalneste Emmett (David Call), un activist politic frumos, serios dar comod care se referă la lui creșterea “anormal normal”. Dar, așa cum Milan re-intră în viața ei, Alice este din nou pierdut intr-o spirala familiar; e un accident că ea și Sadie întâlni la “Alice în Țara Minunilor”, statuia în Central Park. Curând Alice trebuie să lupte să stai la Emmett.

Un alt aluzie Carrollian – la distanță evocând Inspirational dacă relațiile misterioase de Charles Dodgson (aka Lewis Carroll) cu Lorina și Alice Liddell – informează scenele cu Milano și în vârstă de 14 ani, Alice (Ana Mulvoy-zece) .Aceste întâlniri, care induc un suspans liniștită, greață, Teeter între agenda Milano sexuale și dorința lui The Girl in the Book Alice pentru încurajarea paternă, și să se joace ravagii cu viitorul ei adult. Dl Nyqvist (protagonistul masculin în suedeză “Fata cu Dragon Tattoo” filme) face parte celebritate elogioase și parte insinuant prădător; tentativă Dna Mulvoy-Ten pare oarecum neliniștit în rolul ei, care ajută doar interpretarea ei. În ceea ce pentru adult doamnei VanCamp lui Alice, ea este un, amestec rotunjite câștigătoare de auto-îndoială și inițiativă capricios.

Directorul, d-na Cohn, făcând debutul ei, a scris scenariul și păstrează autostrada multe elemente povestea în mișcare. O secvență treia act în care internetul deblochează creativitatea lui The Girl in the Book Alice ca ea pledează pentru toleranță Emmett este un pic curat în rezoluția sa, peste noapte. Dar Dna Cohn se oprește și scurtă de aroganta sentiment. Având în vedere mâna încrezător în spatele camerei și darul de personaje bogate de sex feminin, speri să vezi mai multe portrete din ei în viitor.