The Fundamentals of Caring (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Burnett
Actori: Selena Gomez, Paul Rudd, Bobby Cannavale
Anul: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Fundamentals of Caring (2016)

Lui Rob Burnett “Fundamentele Caring”, lansat în cinematografe astăzi la fel de bine pe Netflix dupa ce a avut premiera la Sundance, se extinde pe titlul său, cu acronimul ALOHA-Ask, Ascultă, observați, Ajutor, întreb din nou. Acestea sunt cerințele fundamentale ale unui îngrijitor, după cum a explicat Ben Paul Rudd. Un scriitor retras încearcă să facă față cu durere de neimaginat găsind, în esență, un fiu surogat pentru cel care a pierdut.

Desigur, există filmul pentru a dovedi destul de simplist aloha incorect. E mai atent decât orice acronim ar putea transmite, și este de multe ori relațiile neașteptate Încheiem în viață, care ne trece peste obstacole emotionale. Din păcate, filmul Burnett, bazat pe cartea lui Jonathan Evison lui, simplifică prea multe dintre temele sale. Alegând să te complaci în melodramă și clișeu forțat în loc de caracter. Singurul motiv pentru care nu este zaharina insuportabil este că Paul Rudd, din nou, motive de un film din ceva care se simte autentic. El nu este niciodată un actor care vine peste forțată, iar el face tot posibilul pentru a găsi adevărul în scenariul suprascris Burnett.


Trailer The Fundamentals of Caring (2016)


Opinie film The Fundamentals of Caring (2016)

“Fundamentele Grija” într-adevăr pierde se concentreze atunci când călătoria rutier pe care și Ben Trevor vor culege un cuplu de pasageri, inclusiv o doamnă tânără cu probleme pe nume Dot (Selena Gomez) pentru Trevor a flirt si o Peaches femeie foarte gravidă cu numele (Megan Ferguson), care are un soț care servește de peste mări. Deoarece această caravană a clișeelor motorizata mai adânc în melodramă-o spre-lecție de învățare care se încheie-mi interesul scadea.

Și totuși, Rudd are o capacitate uimitoare de a vinde o linie brânzos cum ar fi “E singurul motiv pentru care suntem aici”. In ceea ce privește părinte. Chiar si ca Burnett se dublează în jos pe clișee, Rudd găsește modalități de al sol. Daca esti un fan, este un lucru cu acțiune merită verificat. Oricine altcineva ar putea dori să întreb din nou pentru ceva mai bun.