The Frankenstein Chronicles (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Barry Langford, Benjamin Ross
Actori: Maggie Cronin, Shaun Blaney, Jessica Stevenson, Sean Bean
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Seriale Online
Durata: 48 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Frankenstein Chronicles SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis The Frankenstein Chronicles

Frankenstein Chronicles este o ia unica a celebra poveste din perspectiva detectiv încearcă să rezolve un caz grizzly. Publicul ar putea avea o idee despre ceea ce se întâmplă din experiența literatura pop sau, seria folosește acest lucru ca un avantaj, teasing și de a face conexiuni doar vagi pentru a menține interesul. Fondul investește liniștit mult pe valoarea socială, precum și atmosfera vizuală, flamboaiant nu s-ar putea, dar nu surprinde ambianța curajos și plin de noroi din timp.

Detectiv Marlott (Sean Bean) are luxul de a găsi un cadavru mutilat al unui copil. Ancheta a ia un viraj pentru ciudatele mai rău ca el găsește entorse mai ciudate decât era de așteptat. Marlott nu este tipic detectiv încrezător suav cele mai multe show-uri opta pentru, el este doar un simplu om de lucru cu trecut tragic egal și de unitate pentru a rezolva misterul. Având un actor veteran ca Sean Bean este un plus clar și el pare să se potrivească rolului de viață în trecutul îndepărtat remarcabil de bine.

Vizual, seria este de îmbinare, cu toate că nu în mod tradițional superba. Există doar câteva frumoase epoca victoriană măreție arhitecturală, în schimb acesta este un aspect de drumuri murdare, fără trotuar și sărăcia larg răspândită. În mod ciudat, atmosfera funcționează bine pentru un mediu vag bazat pe lectura populară. Multe alte filme au obosit fantezie slab infatisarea, această abordare nepătruns servește ca martor mai împământat epocii.


Trailer The Frankenstein Chronicles