The Flight Before Christmas (2008) Film Online Subtitrat


Titlu original: Niko lentäjän poika
Regia: Michael Hegner, Kari Juusonen
Actori: Olli Jantunen, Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta
An: 2008
Gen: Animatie, Aventura, Craciun, Familie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Flight Before Christmas

Un tanar ren suferind de vertij invata sa-si controleze teama, ia lectii de zbor de la o veverita zburatoare neindemanatica si, in final, porneste catre Polul Nord pentru a-i salva pe Mos Craciun si flota lui de reni zburatori…

Deși sunt un Finn pot vedea în cazul în care comentariile negative ale părinților americani provin. Ai crescut cu politica Disney de a arăta copiilor doar filme care încearcă să-i protejeze de lumea reală sugarcoated. Sunt un mare fan al încîntare, printese si animale drăguțe, dar pentru a face versiuni modificate ale clasice ale lumii, cum ar fi The Little Mermaid în care se încheie a fost distrus prin schimbarea-l într-un fericit unul este un sacrilegiu. Povestea Andersen este pentru totdeauna răsfățat pentru cei care au văzut mai întâi filmul.

Eu nu cred de fapt că copiii acordă multă atenție de o noapte sau comportamentul macho al reni. Asta e acolo pentru adulți. Copiii sunt atrași de poveste și în cazul în care nu îndreptați cealaltă chestiune pentru ei, trece ca un fulg de nea.

Pe de altă parte, mulți copii care trăiesc cu un singur părinte se poate referi la situația lui Niko și de a găsi confort în a vedea că el nu este un proscris. Ar fi minunat dacă toate familiile aveau doi părinți și toată lumea a trăit fericită după, dar, din păcate nu este așa. Ticălosul cuvânt ar trebui să fie eliminată din lume. scopurile proprii și resursele sunt ceea ce contează, nu fundal familia ta.


Trailer The Flight Before Christmas