The Five (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Harlan Coben
Actori: Tom Cullen, Hannah Arterton, O.T. Fagbenle
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Five SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis The Five

The five este un serial de mister creat de autorul Harlan Coben. Jesse, un băiat de cinci ani, dispare, iar 20 de ani mai târziu, ADN-ul său apare la locul crimei.


Trailer The Five


Review The Five

Cinci copii – Cinci (sky1) – du-te pentru a juca în pădure. Și asta e în cazul în care asemănările cu capătul Enid Blyton. Cel mai tânăr, Jesse, i se spune să meargă acasă; el nu vrea să ci pe ceilalți să-l facă. Și este ultimul ei văd lui Jesse: el dispare. Dispărut.

Restul de patru – inclusiv Mark, fratele mai mare al lui Jesse – sunt cântărite în jos cu vinovăție. Incidentul atârnă deasupra viața lor, destul de mult le definește – Mark în special – deși nu îi împiedică să devină high: juriști care au realizat, medic, asistent social, cupru.

La douăzeci de ani după dispariția sa, ghici ADN-ul a cărui se prezintă la locul uciderii unei femei care poate sau nu poate să fi fost un lucrător de sex? Da, Jesse. Se presupune că el e în viață, atunci, dar e un ucigaș? Un client? Ce?

Cei Cinci, neverosimil, este copilul de nebunește de succes thriller-ul american romancier Harlan Coben. Acesta arată în reapari unui eveniment nerezolvate în trecut, schelete în dulap (atât de multe dulapuri, toate umplute cu schelete) și răsturnări de situație. Om, aceste răsturnări de situație – sunt ca răsturnări de situație ale unui pumnal care e la plăsele. Aoleu, aoleu, și un altul, aoleu.

Este vorba de complot atunci. Cei Cinci te apucă de mână și nu da drumul. Sunt cuprins, destul de fericit să fie tras de-a lungul pentru plimbare. Dar eu sunt, de asemenea, în mod ciudat de nemișcată întreaga experiență. Nu mă simt nici din acea vinovăție, sau durerea de mama și tatăl lui Jesse; Nu mă simt prea mult pentru ca cineva să fie cinstit. Caractere, sentimentele și oamenii nu sunt despre ce e vorba. Nu sunt implicat emoțional; inima mea a fost ignorată.