The Final Girls (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie, Groaza
Scenariu: M.A. Fortin , Joshua John Miller
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Todd Strauss-Schulson
Actori: Taissa Farmiga, Malin Akerman, Adam DeVine

Dizertații au fost scrise despre tropul The Final Girls. Stacie Ponder numit blogul său excelent după Fata final. Ce Fata Final (TM) spune despre cultura noastră, și film, și sexualitatea feminină? Pentru a fi corect, „Girls finale”, regizat de Todd Strauss-Schulson, cu un scenariu de Joshua John Miller și MA Fortin, nu a propus să abordeze aceste probleme, cu excepția modul cel mai la nivel de suprafață. Este mai mult un spoof afectuos pe 1980 „tabara de vara” filme Slasher, filatura familiar într-o lume a ști de „meta” comentariu. Este similar cu „X-Files” episod „Hollywood AD”, atunci când Scully și Mulder realiza un film se face cu privire la viața lor. Un pic de acest merge un drum lung.

Max (jucat de sora lui mai tineri Vera Farmiga Taissa Farmiga) este un elev de liceu sfios în doliu pentru mama ei moartă. Mama ei (Malin Akerman) a fost o dată un țipăt regina al cărei rol a fost de 20 de ani definitive înainte în „clasic”, „Camp baie de sânge.” „Camp Bloodbath” a câștigat un astfel de cult care fanii se referă la ei înșiși ca „Bathematicians.” Mama lui Max a jucat Amanda, dulce consilierul tabără blonda „cu un clipboard si o chitara” redus la moarte dupa ce a pierdut virginitatea pe un pat cu apa.

In The Final Girls, Max are sentimente ambivalente despre „Camp Bloodbath”, astfel încât atunci când ea a invitat să participe la un screening a filmului în onoarea mamei sale, ea ezită dar obligă, merge cu Chris (Alexander Ludwig), un coleg de clasa frumos care are în mod evident, o pasiune pentru a ei. În timpul de screening, prin intermediul unor convergența public / film fanilor și dorinta lui Max pentru a vedea din nou mama ei, Max și patru de amicii ei sunt împinse în lumea fictivă a „Camp Bloodbath.” Ei stau în pădure, uitam cu confuzie ca galben duba VW umplut cu consilieri tabara răgușit carenă pe drum.