The Fifth Element (1997) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Al cincilea element
Regia: Luc Besson
Actori: Luke Perry, Gary Oldman, Christopher Fairbank, Tommy ‘Tiny’ Lister, Bruce Willis
Anul: 1997
Gen: Aventura, SF, Actiune
Durata: 126 minute
IMDB: 7.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul Al cincilea element – The Fifth Element incepe in “Egipt, 1914, ” că locul de naștere nu numai al civilizațiilor, ci de nenumărate groază și filme oculte. In interiorul unui mormânt antic, oamenii de stiinta se aduna la locul unui eveniment care a avut loc (am învățat) secole mai devreme. Patru cruciale pietre, reprezentând cele patru elemente, au fost ținute aici până la o navă spațială, în căutarea ceva ca un ananas aerodinamic păros, a ajuns să le ia, una dintre ființele sale extraterestre intonari într-o voce coborâtă electronic, “Priest, ne-ai servit bine. Dar războiul se apropie. Pietrele nu sunt sigure pe Pământ mai. ” Prevestiri Al cincilea element – The Fifth Element adânci de deschidere a prevestitor degenera aproape invariabil în secvențe de acțiune. Dar, “” bucăți Al cincilea element “rapid la o altă scenă extraordinară, New York City, în mijlocul secolului al 23-lea. Futurist metropola, construite la costuri enorme cu modele mari, detaliate și efecte, este minunat de a privi. Se pare ca Flash Gordon au trecut cu vechile Mecanică Populare acoperă despre automobile care zboara. Turnurile urca la cer, dar condițiile de viață sunt jegosi, iar cei mai mulți oameni trăiesc în celule modulare mici, în cazul în care tot confortul de acasă sunt la îndemână.

Între timp in filme online Al cincilea element – The Fifth Element, Pământul este amenințat de un gigant obiect de foc pulsator, care este de curse spre planeta la viteza teribil. “Tot ce știm e că e tot mai mare”, “rapoarte de un om de știință Ian Holm joacă un astrofizician care observă în mod semnificativ,.” Este rău. – Răul dă naștere la rău ” Ce este acest obiect? Ce străini brute sunt aplecarea spre Pământ în urma sa? Și cum să-l oprească? speranțele omului poate minți cu Leeloo (Milla Jovovich), donată dintr-o singură celulă nelumesc, care vine în existență cu flacără de păr roșu deja întuneric la rădăcini (acele celule amintesc totul). Leeloo este îmbrăcată într-o haină care arata improvizat de la bandaje Ace, dar nu primește plângeri de la mine (costumele sunt de couturier francez Jean-Paul Gaultier, a cărui strategie preferată ca un designer este de a începe prin acoperirea locurilor strategice, apoi se va opri).

loading...

Tipuri militare-industriale doresc să angajeze Leeloo pentru propriile lor scopuri; Ei o observa din spate pe sticla incasabila. Ea sparge geamul, apucă privates de general, și prin plonjează ceea ce arata ca un zid de folie de aluminiu de aur mototolită din Al cincilea element – The Fifth Element, curse in afara la o margine ridicată în nori. Ea salturi, dar este salvat de la spulberând genele ei pe trotuare cu mult mai jos de crashing prin acoperișul unui taxi condus de Korben Dallas (Bruce Willis) din filmul Al cincilea element – The Fifth Element, care pare să fi fost portat direct de aici din cabina în “Pulp Fiction”. Leeloo deține puteri inimaginabile, dar ea are nevoie de ajutor, iar Korben ei se împrietenește. În curând viitorul universului este în mâinile lor, ca filmul se desfasoara restul povestii. “Cincea elementul” “al titlului, vom afla, este forța vieții însăși. – Ceea ce animă neînsuflețit (celelalte patru elemente sunt pământ, aer, foc și apă in Al cincilea element – The Fifth Element) Leeloo reprezintă acest element împotriva ei este Tesute o. . forta vasta anti-viață, un fel de gaură neagră de deces la fiecare 5000 de ani, un portal se deschide între universuri în care trăiesc aceste două forțe, forța răului se poate strecura prin excepția cazului în care cele cinci elemente sunt utilizate în mod corect împotriva lui pulsația fireball în. spațiu este manifestarea fizică a forței întunecate.

Implicat cu omenirea în această luptă se apropie sunt două rase extraterestre: a Mondoshawan, care trăiesc în interiorul marilor costume blindate greoaie (care a fost ananas lor păros), iar Mangalores, ale căror fețe pot fi imaginat prin traversarea unui buldog, un somn și un Alderman din Al cincilea element – The Fifth Element. Cele Mangalores sunt în închirierea de ZORG sinistru (Gary Oldman), care sprijină forța de rău, în ciuda faptului că (la fel de aproape ca eu pot figura) l-ar distruge-l, împreună cu orice altceva.