The Fencer – Miekkailija (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Istorice, Sport
Scenariu: Anna Heinämaa
IMDB: 7.4
Regizor(i): Klaus Härö
Actori: Kirill Käro, Lembit Ulfsak, Märt Avandi

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În 1953 The Fencer – Miekkailija, Stalin conduce URSS, cu o mână de fier. Un resister estoniană tânăr pe nume Endel Nelis (mart Avandi) scapă ochii curioși ai Leningrad KGB prin acceptarea unui post de profesor fiz ed în gârlă estoniană baltică a Haapsalu. Tăcut din fire și centuri de protecție la biți forțat pe patria sa sub ocupație, el are raport de zero cu tinerii zgomotoase ale căror energie el este acum responsabil de canalizarea. Atunci când încearcă să inițieze un club de schi după-școală, feciorul sovietic acru fețe dintr-un director de școală îi spune echipamente școlii a fost rechiziționat de către militari. Nelis – un trăgător campion înapoi în Leningrad – partide de această lovitură, înregistrând un pliant despre un nou club de scrimă și modelarea folii garduri din bețe. Spre surprinderea lui, zeci de elevi entuziaști apar pentru practica. Ferm, dar în mod eficient, el începe să le formare. În același timp, un profesor tip pe nume Kadri (Ursula Ratasepp) arată bunătate față de aspru Nelis, și un romantism ofertă începe să înflorească in filmul The Fencer – Miekkailija.

Toate acestea alarme directorul școlii tiranic. Atunci când vede tineri avansează cu spade pe podea sală de gimnastică, el decide să pună kibosh pe la club. Declararea garduri un sport elitist, anti-socialist, el încearcă să-l interzică. Dar Nelis are sprijinul familiilor școlii din The Fencer – Miekkailija, iar programul garduri îi este permis să continue. Acum, principalul încearcă un tac diferit, instruindu un subordonat pentru a săpa în jurul în fișiere Nelis și a găsi unele murdăria de pe el.

loading...

După mai multe luni de antrenament grea și anchete sovietice din ce în ce îngrijorătoare în trecutul Nelis lui, copiii obține eoliene a unui turneu important. Ei cer să participe -, dar Nelis descoperă finala se află în Leningrad. Visul lui de a fi recunoscut ca un campion este în cele din urmă în vedere; totuși, dacă el escorte echipa sa, el va fi din nou în groapa cu lei. Nelis se confruntă cu o decizie care ii va schimba viata in The Fencer – Miekkailija.

Scrimer din filme online The Fencer – Miekkailija, se bazează vag pe durata de viață a maestrului garduri legendar al Haapsalu. Endel Nelis fondat o școală pentru care aspiră tineri swordspeople care prosperă și astăzi. Estonia continuă să fie un concurent superioară atât garduri masculin și feminin, a ridica medalii de aur la CM 2013.

Directorul finlandez Klaus Haro sa născut în Porvoo și a studiat la Helsinki. El a primit Premiul Bergman Ingmar în 2004, și trei dintre filmele sale au fost alese ca observațiile din Finlanda pentru cel mai bun film strain la Premiile Academiei. noul său film The Fencer – Miekkailija, cu generozitate filmat The Fencer – Miekkailija în estoniană și rusă, evocă în mod eficient epoca sovietică auster. Prin poveste conține câteva surprize (mai ales la estonieni), este bine-artizanale și expert acționat. Scrimer va tracțiune fără îndoială și pareze drum printr-o serie de festivaluri.