The Family Jewels (2016) Film Erotic Online

Gen: Erotice
Durata: 5 ore 12 minute
Data lansare: 17 februarie 2016
Actori: Ariana Grand, Jillian Janson, Dillion Carter, Carmen Callaway, Bailey Bae, Chase Ryder, Marley Blaze, Summer Carter, Kendra Cole, Addison Ryder, Erik, Everhard, Xander Corvus, Mark Wood, Ramon Nomar, Jordan Ash

Summer Carter in The Family Jewels

Marley Blaze in The Family Jewels

Kendra Cole in The Family Jewels

Jillian Janson in The Family Jewels

Chase Ryder in The Family Jewels

Dillion Carter in The Family Jewels

Carmen Callaway in The Family Jewels

Bailey Bae in The Family Jewels

Ariana Grand in The Family Jewels

Addison Ryder in The Family Jewels

Marina are obiective foarte ambițioase pentru ea, pe care nu-mi pot imagina majoritatea publicului său de partajare într-adevăr, în numele ei. O mai puțin subtilă Tori Amos, Marina (și diamante-Florența ei din filme erotice The Family Jewels, inexistenți are masina ei, la urma urmei) pare să creadă că ea este capul și umerii mai presus de orice “cântăreț-compozitor” tag-ul, care ar putea fi aplicat pe ea. Și, ca urmare, debutul ei exagerata este cu siguranta un gust dobândit. Este combinatia tipica de pian, chitara, siruri de caractere, bas, tobe și voce cele mai multe ori, dar dictatura pură în vocea ei te duce în totalitate în afara oricărei zone de confort Nerina Pallot / Adele v-ar fi crezut că ați introdus in The Family Jewels.

În corectitudine, Marina nu este doar un cântăreț-compozitor. Ea este un predicator-emoter-batjocoritor-moaner-compozitor. vocea ei melodramatice domina, rezultând în muzica foarte bine-caută atenție. Deschiderea “Sunteți mulțumit?” Este tot viori obraznic și puternic, voce tremurături, difuzând unitate si determinarea ei de la început. “Eu nu sunt un robot” cere atenția de la un iubitor de atent, în timp ce “Hollywood” își bate joc showbiz-ului, simultan namedropping. Acesta este sunetul unei femei care este de neclintit ca ea nu merge nicăieri până când ea a ajuns în partea de sus. Aproape unul se gândește la Lady Gaga când versuri ca “TV ma învățat cum să se simtă, acum viața reală nu are nici o cale de atac” deversare de pe buzele moi lui Marina. De asemenea, ea pare hotărâtă să mărturisească și să deschidă ea pentru ca toți să vadă, susținând, “dacă nu reușesc, voi cădea în afară”.

muzica ei nu trăiește destul de până la hype că ea acumulează despre ea însăși. cântece mare sunt uneori lasa in jos prin aranjamente previzibile. Trio-ul de deschidere de piese, în special discoteca strivindu de “Shampain”, iar single-urile “Drumul lui Mowgli” și “Hollywood”, caseta de prezentare capacitatea de Marina songwriting spectaculoase. Cu toate acestea, atunci când ea nu se ridică la nivelul acestor înălțimi, se simte copleșit de prezența ei, cum ar fi în timpul desene animate muzical “pustnic the Frog”, care barbecu cu fiecare ad lib limba-in-obraz. Se pare că Marina, ocazional, nu poate ajuta, dar trece linia dintre limba-in-obraz și cu degetul în jos-gât.

loading...