The Family Fang (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Comedie, Mister
IMDB: 6.2
Regizor(i): Jason Bateman
Actori: Nicole Kidman, Kathryn Hahn, Jason Bateman, Christopher Walken


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Family Fang

Un întuneric comedie-dramă scutura, despre cei doi copii adulți ai unui cuplu foarte controversat, “arta de performanță conceptuală”. Fratii dau vina pe mama și tatăl lor pentru toate problemele lor actuale în viață; și când părinții lor merg lipsă, sora este sigur că e doar un alt proiect de artă tulburătoare. Filmul a fost regizat de Jason Bateman, care, de asemenea, în ea-stele co, și a fost scris de David Lindsay-Abaire. Este bazat pe romanul 2011, cu același nume, de Kevin Wilson.

Filmul, de asemenea, co-stele Nicole Kidman (care a co-produs scutura prea), Christopher Walken, Maryann Plunkett, Kathryn Hahn (care, de asemenea, în “costarred cuvinte rele”, ceea ce, de asemenea, Bateman regizat și a jucat în) și Jason Butler Harner. M-am bucurat filmul imens.

Baxter și Annie Fang (Bateman și Kidman) a avut un foarte bizar, și extrem de neconvențională, educație. Părinții lor sunt recunoscute în întreaga lume “artiști de performanță conceptuale”, numit Caleb și Camille Fang (Walken și Plunkett), și au încorporat Baxter și Annie în cele mai multe dintre proiectele lor (atunci când au fost tineri). Cei doi frati au avut o mulțime de probleme, ca adulți, din cauza asta. Când mama și tatăl lor du-te lipsă, și sunt presupuși morți de către autorități, Annie devine obsedat de a dovedi că e un alt truc de artă.

Îmi place foarte mult povestea pentru acest film; ea ridică o mulțime de întrebări mari cu privire la ceea ce face o mare artă. Sunt un mare fan al artei performance (am experiență cu ea mult pe social media), astfel încât acest film este foarte interesant pentru mine.


Trailer The Family Fang